Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mario-spil

Om Mario Games

Hjælp den legendariske italienske blikkenslager og svampeafhængige Mario på hans eventyr gennem en verden fuld af rør, guldmønter, kasser og frække Goombas. Ofte er han'på en mission for at redde jomfruen i nød, prinsesse Peach.

Siden den første udgivelse af Mario på Nintendo har Mario og hans bror Luigi opnået en legendarisk status i spilverdenen.

Disse klassiske platformspil banede vejen for platformgenren og en række moderne titler. Hvis du har en Nintendo Switch eller 3Ds, kan du nyde retro-videospil som Super Mario World, Super Mario Bros og Mario Kart.

Hvis du ikke har disse konsoller, kan du spille gratis Mario-spil på din pc eller mobilenhed.

Mario Fighting Games

Spillene i denne sektion viser Mario i alle mulige skøre situationer, lige fra løb og kørsel til intense slagsmål i Super Smash Flash, et spil med Luigi, Wario og andre legendariske Nintendo-figurer.

Mario Arkadespil

Mario er en mand, der har været med os siden begyndelsen af moderne videospil. Selv nu er enkelheden i et 2D-platformer lige så populær som nogensinde. Du kan nyde Super Mario Run for at få den klassiske Mario-oplevelse, eller tjek Unfair Mario, hvis du vil spille spillet med et grusomt twist.

For en mere bogstavelig fortolkning af Mario-arkadespil kan du tjekke Mario Invaders for en fængslende kombination af space invaders-gameplay og Mario-figurer.

Spil som Mario

Det er ikke til at tage fejl af det sjove ved at spille Mario-spil, og derfor er der så mange spil, der er inspireret af Mario og det svampekongedømme, han så ofte besøger.

For en oplevelse, der ligner det utroligt vellykkede Super Mario 64, kan du tjekke Kogama Super Mario N64. Super Onion Boy er også et spil som Mario, der er inspireret af Mario-seriens tidligste titler.


Spil den bedste online Mario-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Super Robo - Adventure og mange flere lige nu!
Vis mere