Flyvespil

De bedste flyspil

Flyv med drager

Der er masser af flyvende dragonspil at vælge imellem. Et af vores mest populære flyvende spil er Dragon Simulator 3D. Du kan tilpasse dit mytiske bæst og flyve ud i en stor åben verden og gennemføre opgaver! Tjek også Dragon Simulator Multiplayer.

Flyvende dyr

Flyvning af rigtige dyr er også et populært valg. Du kan simulere livet som en papegøje, der bor på en smuk tropisk ø, i Parrot Simulator. Duck Life 4 er et populært flyvespil, der også indeholder flere andre underholdende gameplayelementer.

Flyv flyvemaskiner

Hvis du vil spille et af vores bedste flyspil med fly, skal du prøve Air Wars 2 for episke 3D-hundekampe i luften. Du kan tage din flyvning længere væk og kommandere et rumskib i Sol Wars og Space Battle.

Flyvende biler

Ja, du kan endda trodse al logik og flyve biler i Flying Car Simulator, hvor du kan flyve en bil med vinger.

Sammenlignende genrer

Flyvning er en bred genre. Du kan filtrere din søgning yderligere ned ved at tjekke vores helikopterspil, flyspil ogdragespil. Vores flyvende spil er gratis at spille i din webbrowser, uden at du skal downloade dem.


FAQ

Hvad er de mest populære Flyvespil?

 1. Dragon Simulator 3D
 2. Parrot Simulator
 3. Learn To Fly
 4. Space Battle
 5. Cave FRVR
 6. Duck Life 3
 7. Duck Life
 8. Duck Life 4
 9. Free Rally 2
 10. Sol Wars

Hvad er de bedste Flyvespil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Cave FRVR
 2. Copter
 3. Big FLAPPY Tower Tiny Square
 4. Frisbee Forever 2
 5. Greed FRVR

Vi har samlet 97 af de bedste gratis online flyvespil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye flyvespil såsom og top flyvespil såsom Dragon Simulator 3D, Parrot Simulator og Learn To Fly.
Vis mere