Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Vex 3

Bedømmelse:
9,1
(176.095 stemmer)
Udgivet:
august 2014
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Vex 3 er det tredje platformspil i Vex-serien. Spillet er fyldt med drejninger og en labyrint af dødbringende anordninger og fælder, som skal navigeres på hvert niveau. Undgå de snurrende knive, pigge og fælder for at komme til næste akt!

Sådan spiller du Vex 3

For at spille og skride frem i Vex 3 skal du nå til slutningen af hver akt. Det betyder, at du skal undgå de dødbringende fælder og anordninger, der er spredt ud over hvert niveau. Når du falder offer for en af disse fatale indretninger, bliver du sendt tilbage til det nærmeste checkpoint. Derfra skal du finde ud af, hvordan du overvinder den forhindring, der forhindrer din fremgang.

Vex 3 acts

Der er 10 almindelige acts, som du skal igennem. Som du kan forestille dig, bliver det sværere jo længere du kommer. Labyrinten bliver mere kompleks, og fælderne mere udfordrende. Hvis du er en ihærdig gamer, er der også 9 udfordrende acts. Disse vil tjene dig en velfortjent "Hardcore" trofæ.

Trofæer

Hvis det ikke er nok bare at klare et niveau i live, er der flere præstationer, der vil få dig til at føle dig fuldendt. Du kan tjene seje trofæer ved at gennemføre en act perfekt uden at dø eller dø for mange gange. Der er også Hardcore-præstationerne. Disse præstationer inkluderer skjulte stjerner, der er spredt rundt om hvert niveau, samt de yderligere 9 udfordrende acts.

Vex-serien

Vex er et af de mest populære stickman-puslespil. Mekanikken i Vex-serien minder om den berygtede svære N game-serie, som havde sin oprindelse i 2004.

Det oprindelige Vex var et Flash-spil, der blev udgivet i 2013. Vex 4 er det nyeste tilføjelse til Vex-spilserien, og der forventes at komme en Vex 5 i fremtiden.

Stickman-spil

Der findes flere stickman-spil, hvoraf mange har overlevelses- og puslespilselementer ligesom Vex 3. Hvis du leder efter det nyeste spil i Vex-serien, så tjek Vex 6. Det har fantastiske nye funktioner som skins og daglige bonusniveauer. Et andet spil, du bør kigge på, er Swingin' 2, hvor du skal overvinde dødbringende forhindringer, mens du svinger gennem luften.

Funktioner

  • Udfordrende, men vanedannende gameplay
  • En række gåder, der skal navigeres igennem
  • Bonusniveauer og præstationer for dine fremskridt
  • 10 standardniveauer og 9 ekstra udfordringsacts

Udvikler

Vex 3 er et spil af Amazing Adam, præcis som dets fantastiske efterfølger, Vex 4.

Udgivelsesdato

August 2014

FAQ

Hvor kan jeg spille Vex 3 uden Flash player?

Du kan spille Vex 3 i HTML5 på CrazyGames.

Er Vex 3 svært?

Vex 3 er et udfordrende spil, der tester dine problemløsningsfærdigheder, dømmekraft og reflekser.

Hvor kan jeg spille det nyeste Vex-spil?

Du kan spille det nyeste Vex-spil på CrazyGames. Det seneste Vex-spil på CrazyGames er Vex 4, og Vex 5 forventes i fremtiden.

Hvornår blev Vex 3 udgivet?

Vex 3 blev udgivet i august 2014.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame