Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Puppetman: Ragdoll Puzzle

Bedømmelse:
8,4
(14.572 stemmer)
Udvikler:
Gepnito Games
Udgivet:
januar 2024
Sidst opdateret:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Puppetman: Ragdoll Puzzle is et unikt puslespil, hvor du hjælper en ragdoll-figur med at nå jorden. Brug din logik og kreativitet til at hjælpe Poly med at nå jorden på forskellige måder. Interager med objekterne i niveauerne for at påvirke ragdoll'en og få en hjernetrænende oplevelse!

Sådan spiller du

Interaktive niveauer

Interager med objekterne i niveauerne ved at bruge bogstaverne på skærmen eller de tilsvarende taster på dit tastatur. Når du bruger disse knapper, vil der ske en interaktion i spillet. Det kan være at sænke en platform, flytte en genstand eller åbne en dør.

Udfordrende gåder

Nogle interaktioner kan ikke fortrydes, og hvis du gør noget i forkert rækkefølge, bliver du nødt til at starte spillet forfra. Det er bedst at teste kontrollerne og tænke over rækkefølgen af handlingerne, du vil udføre, i stedet for at klikke tankeløst.

Begrænset helbred

Der er flere måder at få Poly ragdoll'en ned på jorden på. Uanset hvordan du gør det, er det vigtigt, at Poly bevarer sin sundhed. Hvis Poly rammer gulvet for voldsomt, dør den, og du skal starte niveauet forfra.

Låste genstande

Der er i alt 15 niveauer, der kan gennemføres. I takt med at du skrider frem i Puppetman: Ragdoll Puzzle, låser du op for nye hatte, som Poly kan bære. Spillet er tilgængeligt på 10 sprog. Du kan ændre sproget i indstillingsmenuen.

Flere spil som dette

Når du har færdiggjort Puppetman: Ragdoll Puzzle, kan du prøve vores mange andre puslespil. Word Wipe og 2048 er to fremragende klassikere, der også er meget populære. En anden nyere titel, du kan prøve, er Nuts Puzzle: Sort By Color.

Udgivelsesdato

Januar 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

01. apr. 2024

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame