Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bowling-spil

Glækkerheden ved bowling lige ved hånden

Der er noget nostalgisk ved at gå til bowling. Følelsen af spænding, når du tager det første skridt fremad for at stille dit skud op, den fjerne lyd af kegler, der klaprer, når nogen rammer et strike - eller blot det korte øjeblik af stille eftertanke, når du snører dine bowlingsko før spillet. Det er krystalklart - bowling handler om at have det sjovt.

Selv om online bowlingspil måske ikke efterlader et så stærkt aftryk i hukommelsen, er der dog også nogle positive sider. For eksempel er disse bowlingspil gratis, og du kan spille så meget, som du vil. Du behøver heller ikke at bekymre dig om at få fingrene i klemme i hullerne eller tabe en tung kugle! Og du kan spille stort set med det samme i singleplayer- og online-multiplayer-spil.

De bedste online bowlingspil

Så, når det er sagt, er her nogle fremragende gratis bowlingspil, som du kan kaste dig ud i med det samme:

Bowling Hero Multiplayer - dette fremragende bowlingspil har klassisk arkade-gameplay, og du kan spille med op til 6 andre spillere. Du kan spille online med andre spillere eller spille lokalt.

The Bowling Club - Dette fantastiske spil har mange forskellige spilleflader og giver spillerne mulighed for at deltage i liga-bowling og afprøve deres evner. Grafikken og musikken er fantastisk, og spillet ser generelt superb ud. Desuden er selve gameplayet genialt. Spil mod modstandere fra hele verden, og deltag i turneringer på forskellige bowlingbaner.

Classic Bowling - I dette retrospil spiller du spillet med en uhøjtidelig tilgang. Med nogle spil bruger du blot musen til at kaste kuglen. I dette spil skal du imidlertid klikke på musen for at stoppe bevægelige målere, der bestemmer kuglens kraft og kurve. Dette er en forfriskende forandring og tester dine reaktioner og timing.


Spil den bedste online Bowling-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil 3D Bowling og mange flere lige nu!
Vis mere