Logo CrazyGames.com
1.425
bedømmelser
8,2
Klondike er et spændende, historiedrevet MMO-landbrugsspil baseret på tiden for guldfeberen i Yukon. Du vil vove dig gennem forskellige lande på en søgen efter at finde din fars forsvundne ekspedition, bygge byer, drive landbrug og udvinde guld undervejs. Klondike er et landbrugsspil med et unikt twist og en historie, der tvinger dig til at rejse videre.

Den forsvundne ekspedition

Historien i Klondike er kendt som The Lost Expedition. Denne gribende fortælling er fuld af mysterier og lande, der endnu ikke er opdaget, og tager dig med på et eventyr som aldrig før.

Udforsk maleriske steder med levende landskaber, og find et sted at bygge et liv for dit folk, før du vover dig ud i yderligere territorier. Du vil snuble nysgerrigt over ældgamle lande, snedækkede bjergtoppe, funklende vandfald og hurtigt strømmende floder, mens du kommer tættere og tættere på at opklare mysteriet om din fars forsvundne ekspedition.

Byg din by

Hvert nyt sted er en mulighed for at bygge en ny by og forvandle et engang øde land til et blomstrende fredeligt samfund ved at udvikle lokalt landbrug, opdrætte dyr og sælge mad og produkter til næring og udvikling. Selvfølgelig vil der også altid være masser af guldgravning at lave!

Du kan endda hyre dine lokale venlige inuitter til at slutte sig til dig på din mission om at opbygge en smuk, blomstrende landbrugsby, der vil forberede dig til din rejse til de fjerne lande i Klondike.

Håndværk og køb genstande

Hver gang du tager på ekspedition kræver specialiseret udstyr, som du skal forhandle med sælgere om eller selv lave i laden ved hjælp af de materialer og varer, du har produceret. Du får brug for genstande som pelsstøvler, bjørnefrakker og soveposer for at holde dig varm og hyggelig på dine farefulde eventyr.

Giv dig i kast med eventyr

Hvert nyt land, du kommer til, er en helt ny oplevelse med spændende mysterier, skjulte skatte og spændende nye udfordringer. Du vil finde dig selv på opdagelse i bjergenes tinder og dale, frodige skove og iskoldt klima, efterhånden som du kommer længere frem i spillets fængslende historie. Uanset hvilket nyt land du begiver dig ud i, vil der være unikke ressourcer og opgaver, som du kan bruge på din rejse for at opdage mysteriet om The Lost Expedition.

Spil som Klondike

Selv om Klondike har en unik historie, der adskiller det fra andre spil, er der mange landbrugsspil med lignende gameplay-mekanikker og en letlæst stil. De fleste landbrugsspil har fokus på at opbygge en æstetisk behagelig gård, samtidig med at man udvider og dyrker sin virksomhed. I mange af disse spil kan du interagere og handle med andre spillere. Nogle populære online landbrugsspil omfatter Big Farm, Big Farm New Harvest og Blocky Farm.

Funktioner

  • En unik og bevægende historie
  • Rejse og eventyr til nye grænser
  • Brejd ud på spændende ekspeditioner og skattejagter
  • Byg dine egne byer med landbrug, dyrkning og produktion

Udgivelsesdato

August 2014

Udvikler

Vizor

Platform

Web-browser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame