Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Drift Arena

Bedømmelse:
8,9
(9.468 stemmer)
Udvikler:
Mad Hook
Udgivet:
juni 2024
Sidst opdateret:
juni 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Drift Arena er et driftsimulatorspil, hvor du skal bevise dine kørefærdigheder og blive driftkonge, når du mestrer din balance, hastighed og retning på vejen.

Sådan spiller du Drift Arena

Drift Arena er et ret klassisk drift-spil, hvor styringen er enkel og begrænset til to taster: A, som lader dig styre retningen, og D, som lader dig drifte. Arenaen har forhindringer som opstablede dæk, fragtcontainere, oliepletter osv. Dit mål er at undgå disse forhindringer så godt som muligt ved at drifte rundt om eller forbi dem. Det lyder nemt nok, men din bil kører med topfart, så det er svært at navigere eller kontrollere den.

Du kan spille spillet som singleplayer, hvilket er en god måde at øve sig på og få en fornemmelse af, hvordan man drifter i en ikke så venlig arena fyldt med distraktioner. Når du har optjent nok point og personlig street cred, kan du prøve en PvP-multiplayer-runde, hvor du kører i en arena med en anden spiller. Til sidst tælles pointene sammen, og den bedste drifter vinder!

Udforsk forskellige miljøer, lås op for og opgrader biler, og udfør fantastiske stunts for at få ekstra point. Oplev førsteklasses bilfysik for at få den mest autentiske drifting-fornemmelse. Når du er blevet fortrolig med omgivelserne og spilkontrollen, kan du have det sjovt med det og udforske, hvad din bil er i stand til.

Hvad kan jeg gøre med mine optjente point?

Hvis du vil opgradere din bil, skal du have mere end 100.000 point for at få noget ordentligt, så fokuser på point for at opleve de forskellige drifts for hver bil, der er til rådighed.

Tip

Undgå at drifte så meget, at du får et fladt dæk, for så er din runde slut.

Flere spil som dette

Har du stadig brug for fart? Hvis du kunne lide Drift Arena, vil du måske gennemse vores kørekategori for flere drifting-spil, hvor du finder lignende titler som Drift Hunters og mange flere. Hvis du vil parkere bilen og prøve et cykeleventyr i stedet, så prøv Moto X3M, et cykelløbsspil med 22 niveauer af spænding.

Udgivelsesdato

  • Januar 2021 (Android & iOS)
  • Juni 2024 (WebGL)

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

03. jun. 2024

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame