Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Xtreme Rivals: Car Racing

Bedømmelse:
8,6
(34.063 stemmer)
Udvikler:
HikBoo Studios
Udgivet:
maj 2024
Sidst opdateret:
juli 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Xtreme Rivals Car Racing er et adrenalinfyldt 3D-kørespil, der sætter dig bag rattet i højhastighedsmaskiner mod hårde konkurrenter. Dette bilspil udfordrer dig med forskellige veje og landskaber med belønninger, der matcher din indsats.

Sådan spiller du Xtreme Rivals Car Racing

Du skal vinde; så enkelt er det, men fart og autoværn hjælper generelt ikke på dit mål. Dette er et løb mod nogle ret pralende figurer, som du bliver præsenteret for i løbet af banerne, så fra starten vil du gerne have dem til at æde dit støv, og det er helt bogstaveligt, når du kører på grusveje.

Din mission er at køre på tværs af forskellige baner, fra byens gader til eksotiske landskaber. De 3D-simulerede landskaber ser så virkelige ud, at du nogle gange kan blive bekymret for, om du kører for hurtigt i et boligområde.

Nitro-boost

Hastighed og præcision vil vinde dette løb. Hvis du har brug for et boost, skal du trykke på N-tasten for at få en nitroopladning, som vil accelerere din bil med betydelige kilometer og få dig hurtigt i mål.

Opgrader din bil

Tilpas og opgrader din bil, og dominer derefter alle løbstilstande, fra sprint til rundstrækninger. Belønninger giver dig opgraderinger. Du starter med en "Suberoo"-bil, som kan køre 200 kilometer i timen. Du er her ikke for at være på den sikre side. Gør dig fortjent til en bil, der er et nitro-boost fra starten.

Med fantastisk grafik og offline-spil er det tid til at give den gas og jagte sejren. Måtte den bedste kører vinde!

Tip

Følg de blå pile. Kurverne er den sværeste del. Når du mestrer dem, er du klar til at køre.

Flere spil som dette

Har du brug for mere fart? Vi har dækket dig ind med vores store udvalg af kørespil, fra racing til drifting. Du kan finde biler, cykler, fly - hvad som helst. Nogle af de populære titler, du bør prøve, er Moto X3M, et cykelspil, hvor du skal undgå forhindringer, eller Drift Hunters, hvor du får mulighed for at vise dine drifting-evner.

Udgivelsesdato

Maj 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

03. jul. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame