Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

My Dolphin Show

Bedømmelse:
8,7
(6.725 stemmer)
Udgivet:
november 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Mit delfinshow - imponér publikum! Det første afsnit af My Dolphin Show. Styr en sød delfin og udfør forskellige seje tricks. Dette spil for piger og drenge er så sjovt - tag kontrol over vandparken og lav et fantastisk show i det lille akvarium med din delfin.

Din delfin skal være klar til at imponere og lave et stort show. Du skal følge forskellige instruktioner og sætte showet op ved at udføre tricks, spring og meget mere. Følg de kommandoer, der vises på skærmen, og sørg for, at din timing er perfekt.

Træneren og hendes delfin skal imponere publikum og fuldføre disse forskellige bevægelser for at gøre dem glade og forbedre din samlede trænerbedømmelse. I slutningen af hvert show kan du købe forskellige typer delfiner og også nogle bedårende delfinkostumer.

Hvilke tricks og bevægelser kan du gennemføre?

For at sikre dig, at du er klar til den store begivenhed, skal du kende de forskellige tricks og bevægelser, der forventes i dette delfinspil. Følgende er nogle eksempler på de gratis træk, som du kan udføre:
  • Hurdle jumps
  • Dykning efter fisk
  • Spring gennem hoops
  • Springende bolde
Når delfinerne er klar, kan du mestre disse store tricks og virkelig imponere publikum i Sea World. Husk, at der er et lille akvarium, men et stort publikum, så alle bevægelser skal være perfekte. Se om du kan lave et show i dag, og spil dette spil for at blive verdens bedste delfintræner.

Hvis du kan lide denne type spil, så tjek vores andre delfinspil - disse titler indeholder andre versioner af Dolphin Show, såsom My Dolphin Show 3. Hav det fantastisk sjovt i dag i akvariet, og blænd publikum med dine træningsevner!

Udgivelsesdato

Januar 2014 (Flash). November 2019 (HTML5).

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame