Logo CrazyGames.com

Stacky Bird

135.461
bedømmelser
9,0
Udviklet af  Kooapps

Stacky Bird er et hyper-komisk arkadespil, hvor du stabler æg for at undgå forhindringer. Læg ægge-tårne, og kør for at undgå at din fugl styrter ned. Kom videre gennem de farverige niveauer, flyv til nye verdener, og nyd belønningerne!

Funktioner

Tag på en mission til kong Spikys slot

Kong Spiky har taget din fugl! Tag med Stacky Bird på en mission for at redde sin kæreste fra kong Spikys slot. Stabl æg højt for at skære over forhindringer, mens den firkantede fugl flyver gennem niveauet. Hvis du får 3 perfekte landinger, går du ind i shooty mode!

Udforsk nye lande, og saml belønninger

Slå med vingerne, og flyv til nye destinationer. Nyd forskellige bonusniveauer for at tjene ekstra guld og hemmelige figurer, efterhånden som du gør fremskridt. Du kan bruge guldet til at indrette dit søde fuglehus med en sofa, et tv og meget mere.

Køb nye skins med dit guld

Det er sjovt at spille som fugl, men du kan også være skildpadde, kylling, gris og mange andre dyrevenner. Find din favorit sødt lille kæledyr og tage dem med på eventyr.

Deltag i konkurrencer og kom tilbage til begrænsede arrangementer

Deltag i Stacky Bird-konkurrencen, og bliv ekspert i ægge-dash. Der er et dagligt, ugentligt og et all-time leaderboard. Der er også begrænsede live-begivenheder som minispil og særlige niveauer, der giver dig mulighed for at låse op for eksklusive og unikke figurer!

Udgivelsesdato

Juni 2022

Udvikler

Stacky Bird er udviklet af Kooapps, som har udviklet det populære mobilspil Snake.io.

Platforme

  • webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame