Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Jewels Blitz 4

Bedømmelse:
7,7
(2.418 stemmer)
Udgivet:
maj 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Jewels Blitz 4 er et match-3-spil med et gammelt stamme-tema! Match tre eller flere af de samme ædelsten for at fjerne dem fra niveauet. Brug boostere til at skabe episke Jewel Blitz-kombinationer, og høst belønningen i form af kister og meget mere! Læn dig tilbage og nyd de stammelignende panfløjte-melodier.

Hvordan man spiller

Grundlæggende

Skift dine juveler' position for at tilpasse dem i en skinnende vandret eller lodret række af tre eller flere. Dette rydder alle de matchende genstande og efterlader plads til flere dyrebare ædelstene, der kan falde ind i spillet. Hvis du matcher fire eller flere juveler, kombineres de for at skabe et eksplosivt segl, som du kan bruge til at sprænge hele rækker i luften ved dit næste match.

Boosters

I Jewels Blitz 4 kan du bruge boostere taktisk for at rydde store mængder ædelstene på én gang. Disse specielle bonusser er gode til at nå dine mål, før alle dine træk er opbrugt! Køb dem med guldmønter. Ud over booster-perler er der forskellige bomber og superperler, der skabes ved at kombinere visse juveler.

Mere spil som dette

Se vores juvelspil for flere spil som Jewels Blitz 4. Du kan finde den tidligere titel, Jewels Blitz 3 der. Hvis glitter og glamour i forbindelse med smykker ikke får dig til at føle dig omvendt, foretrækker du måske et match-3-spil med naturtemaer som Forest Match eller Garden Tales 2 i stedet.

Funktioner

  • Glinsende, farverige juveler til at blande og matche
  • Flere og flere forskellige mål at gennemføre med en stjerne-rating
  • Ryd brættet med episke effekter ved hjælp af superperler og bomber
  • Fremskridt gennem en ældgammel sti af juvel-matching-mysterium

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame