Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Hero Wars

Bedømmelse:
8,7
(1.845 stemmer)
Udgivet:
februar 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Hero Wars er et RPG-fantasyspil, som er tilgængeligt til at spille på både desktop og mobiltelefoner. Kæmp mod Archdemon og hans onde hær ved hjælp af dusinvis af helte. Lås op for færdigheder, bytte genstande, og styrk din helt, så du kan dominere spillet!

Funktioner

Begiv dig ud på et eventyr

Kæmp mod bølger af fjender i idle eventyrkampe for at optjene XP og opgradere din helt! Hver episk eventyr byder på en række udfordrende modstandere og en endelig boss.

Lås op og opgrader dine helte

Der er snesevis af helte i Hero Wars, som du kan låse op og opgradere. Hver helt har stats, der giver noget unikt til din helt-samling. Heltene spænder over syv roller: Tank, Warrior, Marksman, Support, Control, Mage og Healer.

Gennemfør gåder og erhverve bytte

Du finder lootkister i hvert Hero Wars-eventyr. Der er også bonusniveauer, hvor du skal løse interaktive gåder for at få bytte.

Træn og kæmp i PvP-kampe

Træn din helt og del dine færdigheder med multiplayer army guilds. Der er endda en PvP-arena, hvor du kan kæmpe mod fjender og venner! Byg den ultimative helte-besætning og skab en evig arv i dag i Hero Wars.

Flere spil som dette

Gennemse vores RPG- og helte-spil for flere sjove oplevelser og afslappende RPG-spil. Tjek også Goodgame Empire og War Lands for lignende gameplay og endeløse kampe!

Udvikler

Nexters Global har udviklet dette spil.

Platform

Web browser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame