Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Fork N Sausage

Bedømmelse:
9,0
(54.970 stemmer)
Udvikler:
SayGames
Udgivet:
maj 2024
Sidst opdateret:
juni 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Fork N Sausage er et skørt puslespil, hvor du navigerer en livlig pølse gennem en række skøre forhindringer for at nå din gaffel. Vend, drej og hop dig vej gennem niveauer fyldt med humor og udfordrende fysikbaserede gåder. Bevis dine evner og se, om du virkelig kan klare kålen i dette sjove og actionfyldte eventyr!

Funktioner

★ Hundredevis af niveauer med omhyggeligt designede og besværlige fysikbaserede puslespil, der udfordrer dig og din lille pølse i det moderne køkkens hårde, skarpe og apparatfyldte verden. Flip, vrid og hop langs væggene, indtil du endelig mestrer de kræfter, der er i spil i niveauet, og finder vejen til din elskede gaffel.

★ Fremskridt i spillet for at låse op for spændende nye mekanismer. Hver fjerde niveau får du en pakke med et nyt stykke smart køkkengrej eller skør dekoration – gryder, pander, brødristere, ventilatorer, save, løbebånd, gelé, knive 🔪, bomber 💣, portaler, badeænder og meget mere. De kan enten hjælpe din pølse med at hoppe og vende sig vej til gaffelen eller stoppe den i dens spor (og måske endda skære den i stykker), men de vil med garanti tilføje til det skøre sjov.

★ Nå de ekstra vanskelige boss-niveauer for en udvidet udfordring, der virkelig sætter gang i din hjerne og koordination, når flere spilmekanikker aktiveres samtidig og skaber voldsomt vanskelige, men utroligt tilfredsstillende forhindringsbaner.

★ Sæt alle mønterne i niveauerne i banken for at spare op til sejt nyt tilbehør – solbriller 🕶️, en høj hat, boksehandsker, en kokkehue og dusinvis af andre samleobjekter, der garanteret får din pølse til at se lækker nok ud til at spise.

★ Grip fat i nøgler, når du kan, for at vende tallerkener og få yderligere seje belønninger 🎁. Du får også muligheden for at dreje hjulet og få flere mønter eller mystiske præmier.

★ Gennemfør flere niveauer for at låse op for nye steder, hvor din gaffel og dens pølseven udforsker hele det skønne, skøre hjem.

★ Fantastiske mekanismer kombineres med seje karakterer og kreativt lyddesign for at skabe en herlig tegneserieverden, der er sød, sjov og afslappende for spillere i alle aldre.

Udgivelsesdato

  • Februar 2021 (iOS)
  • Juli 2021 (Android)
  • Maj 2024 (WebGL)

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

10. jun. 2024

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame