Logo CrazyGames.com
background

Epic War

7.603
bedømmelser
8,7

Epic War spil, det massive slagmarkstrategispil. Epic War er et massivt krigsspil, der kræver en god strategi. Dit mål er at ødelægge fjendens slot, mens du afværger bølger af brutale monstre. Der er 14 forskellige slagmarker at kæmpe over, herunder et hårdt slutspil og et 15. kort.

Moderne browsere vil nemt kunne klare grafikken og Adobe Flash-spillet. Dette tårnforsvarsspil har fantastiske fjender som orker goblins og drager. Desuden bruger spillerne et utal af forskellige våben fra deres tårn, såsom enkeltskudspile og kraftige pilespærringer.

Du er velkommen til at installere flash player for at prøve dette storslåede spil. Ud af alle de slagspil, der findes på Crazy Games, må Epic War-spillet være et af de bedste. Hvis du er glad for denne titel, er der en række andre Epic War-spil til rådighed. Hvert nyt spil har forbedret grafik, gameplay og funktioner. Epic War 5 har f.eks. enormt opdateret grafik og et utal af nye tårnforsvarsvåben.

Giv denne populære tower defense-serie en chance i dag - det originale flash player-spil er måske 11 år gammelt, men det er stadig enormt populært og giver mange timers sjov. Crazy Games har også en cool række sjove og spændende tårnforsvarsspil, som brugerne kan prøve, såsom Wargame 1942 og Rage War.

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet som et Flash-spil i august 2008. HTML5-versionen har været tilgængelig siden juli 2019.

Udvikler

Epic War er lavet af Rudy Sudarto.

Platform

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS