Baby Hazel spil

Baby Hazel-spil

Disse spændende spil lærer børnene grundlæggende pleje- og sociale færdigheder, samtidig med at de er sjove at spille! Hold Hazel glad og udvikl dine færdigheder sammen med hende.

I mange Baby Hazel-spil skal du passe på hende som en mor. I andre, som Baby Hazel Kitchen Time, får Baby Hazel lov til at gå på indkøb og lave mad uden sin mor. Med din hjælp bliver hun en super-duper kok! Du kan guide hende rundt i butikken for at finde de rigtige ingredienser og derefter lave velsmagende mad med dem i køkkenet.

Der er også masser af andre spil. Du kan klæde hende ud, tage på udflugter i det fri eller gøre dig klar til at blive en Blomsterpige. Vælg dit yndlingsspil Baby Hazel og spil gratis på CrazyGames.

Platforme

Baby Hazel spil kan spilles på:

 • Webbrowser
 • iOS (Apple)
 • Android

Om Axis Entertainment

Axis Entertainment Limited er en spiludviklingsvirksomhed, der blev grundlagt i 2007. De fokuserer på at producere sjove og lærerige spil til børn. Deres anden populære titel er Sara’s Cooking Class, et madlavningsspil, der lærer dig at lave lækre opskrifter som California Rolls.


FAQ

Hvad er de mest populære Baby Hazel spil?

 1. Baby Hazel Family Picnic
 2. Baby Hazel Valentine's Day
 3. Baby Hazel Spa Makeover
 4. Baby Hazel Fancy Dress
 5. Baby Hazel Fairyland Ballet
 6. Baby Hazel Playdate
 7. Baby Hazel Royal Bath
 8. Baby Hazel Newborn Baby
 9. Baby Hazel Flower Girl
 10. Baby Hazel Halloween Castle

Hvad er de bedste Baby Hazel spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Baby Hazel Doctor Play
 2. Baby Hazel Spa Makeover
 3. Baby Hazel Family Picnic
 4. Baby Hazel Easter Fun
 5. Baby Hazel Fairyland Ballet

Vi har samlet 14 af de bedste gratis online baby hazel spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye baby hazel spil såsom og top baby hazel spil såsom Baby Hazel Family Picnic, Baby Hazel Valentine's Day og Baby Hazel Spa Makeover.
Vis mere