Logo CrazyGames.com

Advent NEON

11.281
bedømmelser
9,2

Advent NEON er et hurtigt og hyperaktivt 2D-actionspil, der er inspireret af klassiske titler som Sonic.

Slag robotbetjente, mens du dobbeltdashede og lavede comboer med lysets hastighed. Hvornår tror du, at de har fået fat i dig? Dash gennem dem for at fryse tiden, løb i cirkler omkring dem, og afvikl et tilfredsstillende modangreb!

Når du har nået 100 % af din kraft, kan du forvandle dig og vise alle, hvor ustoppelig du virkelig er.AdventNEON's har fokus på livlighed, lydhørhed og frihed. Du har fået enkle, stramme (og genindstillelige) input, flydende og alsidige bevægelsesmuligheder og ekstremt hurtige kampe, så du kan hoppe rundt og slå ned, som du vil. Mit mål er, at selve spillet skal være så sjovt, at du vil være villig til at åbne det og have det sjovt, når du vil.

Det tager en masse inspiration fra alle de spil og figurer, jeg nød i min opvækst, så du vil måske bemærke noget af det her.

Du bliver sat i Neon's sted, en speciel androide med evnen til at udnytte Resonance-energi og hurtigt øge sin magt. Jo hårdere tæsk Neon uddeler, jo stærkere bliver de, indtil de er en næsten ustoppelig snebold af ødelæggelse. Hagen ved det? Neon kan ikke opretholde denne kraft, når de bliver ramt, og de kan heller ikke tage mange slag i almindelighed. Neon er utrolig hurtig og kraftfuld, men kan kun opretholde dette ekstreme potentiale, når de undgår skader og løbende uddeler dem.

Hvis du dog kan opretholde Resonansens flow fuldt ud, vil du transformere dig og være i stand til at slippe 100% af din kraft løs! Bliv hurtigere, stærkere, lysere, mere lysende, mere ondskabsfuld og grønnere, mens alt på din vej kæmper for at holde trit med dig i denne form.

Kan du lide Celeste? Du kan bruge dens streg to gange. Gå amok. Undgå alt. Gå til modangreb gennem dine fjender. Hack, og wavedash jump cancel™, hvis du vil.

Er du vild med platformskæmpere? Neon's har et fuldt udbygget sæt af retningsbestemte bevægelser, sammen med muligheden for at sende fjender ud af skærmen for at slå dem ud med en tilfredsstillende eksplosion.

Kamp lader dig annullere stort set alt til alt andet. Lav dine egne combos. Slå, lamme og løbe. Start den combo med en dash. Slip en spærreild af slag løs, og stop tiden, som om det var en [redacted] reference. Slå fjender ud med gentagne streger. Teleportér dig bag fjenden og afslut dem med et kraftfuldt Break-angreb!

Du behøver ikke at huske nogen optimale combo-ruter eller knapper; bare ram og bliv ikke ramt, og du vil vinde uanset din spillestil!

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet i august 2019 og er blevet løbende opdateret siden.

Version

Dette er en demoversion af spillet.

Udvikler

AdventNEON er lavet af CryoGX (Larry Boyd). Du kan også støtte spillet på Kickstarter-kampagnen.

Platforme

  • Webbrowser
  • Steam

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame