Nonogram FRVR

390
bedømmelser
8,3

Hvis du elsker klassiske logiske puslespil som Sudoku, så vil du elske Nonogram FRVR. Dette udfordrende logikspil vil teste dine mentale evner og kildre din hjerne. Hvert niveau består af et spillebræt med fliser - i kanten af hver kolonne og række er der en sekvens af tal - disse tal angiver, hvor mange fliser der skal tændes. Et enkelt tal repræsenterer en tilstødende sekvens af tændte fliser, dvs. at et tal på to betyder, at to fliser i den pågældende række eller kolonne skal tændes ved siden af hinanden.

To tal betyder, at der er to separate grupper af fliser, som ikke støder op til hinanden. F.eks. betyder en et-tal og et to-tal, at der er en enkelt tændt flise alene og to tilstødende tændte fliser. Når du har løst en række eller en kolonne, bliver den udvisket. Du har i alt tre forkerte svar, og det tredje svar afslutter niveauet. Frygt ikke - spørgsmålstegnet giver dig hints, hvis du sidder fast! Hvordan vil din hjerne klare den forbløffende logik i Nonogram FRVR?

Hvordan man spiller Nonogram FRVR

  • Tænd fliserne i henhold til tallene
  • To tal i en række, for eksempel 2 og 3, det betyder, at du kan tænde grupperede fliser, der består af 2 og 3 fliser, men grupperne kan ikke ligge side om side
  • Hvis der kun er ét tal, må du kun tænde fliserne i tilstødende felter

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame