Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Snake

Bedømmelse:
8,0
(1.250 stemmer)
Udgivet:
juni 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Slangespillet er tilbage med fantastiske nye niveauer og slanger. Det klassiske arkadespil vender tilbage, men denne gang kan du spille fra din mobilbrowser i stedet for en gammeldags Nokia 3310-mobiltelefon! Hvis nogen kan huske at spille dette originale spil, så vil de simpelthen blive forelsket i denne browserversion.

Spillemekanikken forbliver den samme. Styr en sulten slange ved hjælp af tastaturets piletaster. Bevæg slangen rundt i spilleområdet, og saml frugterne efterhånden som du kommer videre. For hvert stykke frugt, som slangen spiser, vil den blive forlænget med en blok.

Prøv at vokse en enorm slange og få en høj score ved at væve rundt på kortet og samle mad. Der er forskellige fødevarer at spise, såsom æbler, pærer og også små væsner som snegle. Dyrene giver en høj score bonus - mus giver 60 point, mens æbler kun giver 30 point.

I løbet af hvert niveau kan du samle et slangeæg, når du når en bestemt score. Disse nye slangeæg kan udklækkes åbent. Indeni afsløres en ny slange, som du kan styre! Den anden slange, der kan låses op, er f.eks. en drake - det er en cool slange/drage-hybrid. I alt kan du spille som 8 forskellige slanger, og flere bliver tilføjet.

Udover de forskellige slanger er der også tre spilhastigheder. Hastighed et er ekstremt langsom - slangen er let at styre. På den anden side er hastighed tre ekstremt hurtig - der kræves hurtige reflekser og reaktioner for at kontrollere slangen effektivt.

Grafikken i denne titel er måske retro, men den er stadig en forbedring i forhold til de gamle mobiltelefonversioner. Gameplayet er dog virkelig det, der gør den fantastiske slangetitel til en fantastisk slange. Det er simpelt, men enormt vanedannende og sjovt. Hvorfor ikke give dette klassiske arkadespil en chance i dag og se, hvilken high score du kan registrere?

Udgivelsesdato

Juni 2019

Udvikler

Snake blev udviklet af Nokia.

Funktioner

  • Officiel original Nokia-version
  • Fuldskærmstilstand tilgængelig
  • 3 Snake-hastigheder tilgængelige

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame