Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bob the Robber

Bedømmelse:
9,2
(30.924 stemmer)
Udgivet:
oktober 2018
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Bob the Robber er et platformspil, hvor du spiller som en tyv ved navn Bob. Stjæl fra de rige og giv til de fattige ved hjælp af dine evner som låseplukker og indbrudstyv. Snig dig gennem hvert niveau og saml bytte op og undgå at blive opdaget!

Hvordan man spiller

Bevæg dig snigende gennem hvert niveau uden at slå alarm. Spil cool med kameraer, og lad ikke en vagt se dig, medmindre du vil have ballade. På dit røvereventyr finder du skjulte skatte, låste døre, aggressive vagter og meget mere, så du er nødt til at spille det snigende. Hvis du bliver fanget, dumper du niveauet.

Du kan slå vagter - men kun når tiden er inde - afvæbne lasere for at undgå at blive opdaget, bryde dørlåse op og i sidste ende røve så meget som muligt. Du er en moderne Robin Hood.

Mere spil som dette

Kig på vores platformer spil for flere snigende og samarbejdsorienterede platformsspil puslespil. Fireboy and Watergirl er et glimrende valg. Det samme er Vex 3! Det næste sjove spil i Bob the Robber-serien kan du spille Bob the Robber 2.

Udgivelsesdato

Dette spil blev oprindeligt udgivet som et Flash-spil i oktober 2011. HTML5-versionen har været tilgængelig siden oktober 2018.

Udvikler

Bob the Robber er lavet af Funtomic.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame