Short Life 2

46.895
bedømmelser
9,2
Short life 2 er et nådesløst blodigt ragdoll-spil, lavet af GameTornado. Det er efterfølgeren til det meget populære Short Life spil. I spillet styrer spillerne din figur rundt om dødbringende forhindringer for at undgå en spektakulær blodig og smertefuld død.

Sådan spiller du

Styr din ragdoll-figur som en dukkefører gennem 20 niveauer af blodbad. Timing og reflekser er afgørende, men du skal også bevæge dig forsigtigt for at undgå dødbringende overraskelser.

Dødelige forhindringer

Der er mange kreative måder at dø på i Short Life 2. Uanset om det er pigge i ansigtet, granater eller at blive knust af en kæmpe knytnæve. Hver bane har en behagelig ny måde at blive decimeret på.

Det er dog ikke spillets mål. Du skal styre din valgfri ragdoll-figur omhyggeligt og med præcision for at undgå mange af de ødelæggende fælder.

Belønninger

Stjerner tildeles på baggrund af din præstation. Hvis du bliver skadet, reduceres din bedømmelse. Gennemfør niveauet fejlfrit for at blive tildelt 3 stjerner.

Du vil også bemærke små stjerner spredt rundt omkring på svært tilgængelige steder på hver bane. Saml disse stjerner for at låse op for nye karakterer, som du kan påføre.

Mere Ragdoll-spil

Short Life 2 er et blodigt platformsspil med elementer af ragdoll-fysik. Ragdoll-spil er populære spil, der inspirerer til både morskab og frustration. Det tager normalt tid at vænne sig til styringen i disse spil, fordi de ikke reagerer, som man forventer! Her er nogle flere spil med ragdoll-fysik:

Mutilate a Doll - angrib et virtuelt stresslegetøj. Dette spil går simpelthen ud på at angribe en ragdoll med forskellige våben for at lindre noget stress!

Happy Wheels - dette er et vildt populært spil, hvor du kan styre flere figurer på hjul gennem forskellige niveauer. Fysikken i ragdolls er ekstrem.

Deul - dette er et hurtigskuds skydespil, der gør brug af ragdoll-fysikken til din underholdning.

Funktioner

  • Masser af gore og lemlæstelse
  • En lang række forhindringer og kreative måder at dø på
  • Uaflåselige karakterer
  • 20 dødbringende baner, som du skal mestre

Spil-tips

  • Spil forsigtigt for at undgå overraskelser
  • Saml stjerner for at låse op for nye figurer
  • Vær præcis med timing af spring og huggeøvelser

Udgivelsesdato

April 2020

Udvikler

Short Life 2 er lavet af GameTornado.

Platform

Web browser

Sidst opdateret

27. maj 2022

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame