Logo CrazyGames.com

Machine Gun Gardener

Bedømmelse:
9,4
(4.625 stemmer)
Udvikler:
Studio11508
Udgivet:
september 2021
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)

Machine Gun Gardener er et forsvarsspil med kaotiske kampe mod sultne landbrugsdyr. Beskyt dine afgrøder med et arsenal af våben i dette tegneserieagtige og sjove forsvarsspil om landbrug.

Hvordan man spiller

Brug en række forskellige våben for at redde dine haver

Machine Gun Gardener indeholder forskellige våben, som du kan bruge til at nedkæmpe den vedvarende trussel fra afgrødemædende kvæg og får. Kampen bliver mere og mere kaotisk, mens du kæmper for at holde den uundgåelige afgrødeokalypse tilbage.

Saml ammunition og bonusser op

Der er en grundlæggende pistol med hurtigskydepotentiale og ubegrænset ammunition. Så er der tårne, bomber, et sort hul og en flammekaster til din rådighed. Obliterede dyr taber ammunition til alle disse våben samt bonusser.

Tjen opgraderinger ved at låse op for bedrifter

Vær opmærksom på afsnittet om opgraderinger for at holde styr på dine bedrifter. Hver milepæl giver dig bonusser, der omfatter alt fra ekstra bomber og tårne til stigninger i din løbehastighed og reparationshastighed.

Besejr en horde af udøde dyr

Når du har samlet de fleste af opgraderingerne fra "Garden Defense", kan du prøve lykken i "Hordeoverlevelse"-tilstanden. Her er der intense bølger af udøde bondegårdsdyr, som også angriber dig.

Mere spil som dette

Søger du efter flere actionfyldte skydespil med endeløse kampe? Gennemse vores forsvarsspil. Populære titler omfatter det originale Stick War og Grow Defense. Hvis du vil have flere sjove FPS-titler , så tjek BuildNow GG og Bullet Bonanza.

Funktioner

  • Sjovt og hektisk gameplay
  • Flere og flere våben og opgraderinger
  • To forskellige spiltilstande
  • Karikaturagtig 3D-grafik

Udgivelsesdato

August 2021

Udvikler

Studio11508 har lavet Machine Gun Gardener.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame