Advanced Pixel Apocalypse 3

32.210
bedømmelser
9,2

Advanced Pixel Apocalypse er et sjovt pixeleret first person shooter, hvor du skal gribe til våben og kæmpe mod andre online-spillere. Dette onlinespil har to spiltilstande - deathmatch og team deathmatch. Deathmatch er en fri for alle, og du dræber simpelthen alle på stedet. Team Deathmatch er derimod en holdbaseret tilstand, hvor du skal arbejde sammen med andre spillere for at besejre din fjende.

Gameplayet er tempofyldt, og du kan bruge en række forskellige våben til at uddele ødelæggelse. De tilgængelige våben omfatter en økse, et baseballbat, en kniv og et koben. Desuden er der ud over mêléevåbnene en række pistoler såsom et maskingevær og en granatkaster. Kortene er underholdende og byder på mange forskellige niveauer, udsigtspunkter og skjulesteder. Bevæg dig forsigtigt og gør brug af dækning - løb ikke bare ud i det fri! Hop online i dag og deltag i Advanced Pixel Apocalypse!

Udvikler

Advanced Pixel Apocalypse 3 er et 3D FPS af Mita Marian (M3ntoL).

Udgivelsesdato

September 2017

Opdatering

Dette er en ny version af Advanced Pixel Apocalypse 3 (omdøbt til Crazy Pixel Apocalypse). Du kan stadig spille den ældre version her.

.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame