Logo CrazyGames.com

Cut the Rope

106.571
bedømmelser
9,2

Klip rebet - giv monsteret mad! Cut the Rope er et klassisk fysikspil, hvor du skal skære en række reb over for at forsøge at fodre det sultne lille monster med slik! En mystisk pakke er ankommet, og monstrene vil kun have én ting: slik. For at gennemføre hvert niveau skal du forsøge at befri slik.

Du skal også forsøge at samle guldstjernerne og opdage de skjulte præmier. Dette prisbelønnede spil byder på udfordrende gåder, fantastiske animationer og sød musik.

Det lyder måske nemt, men du skal udtænke fysikken på forhånd, hvilket ikke er så enkelt, som du måske tror! Arbejd dig igennem hvert niveau, og prøv at holde Om Nom fodret. Sørg for at gå tilbage og spille hvert niveau igen for at forsøge at få tre stjerner i dem alle! Kan du samle dem alle sammen?

Cut The Rope er det spil, der inspirerede Om Nom Stories, den berømte komedieserie fra ZeptoLab. Spillet starter med en sød cutscene. Det ringer på døren, en pakke er ankommet, og det lille monster venter på at blive fodret! Så starter spillet med at klippe rebet for at fodre det sultne monster med slik.

Monsteret indeni har kun ét ønske - at spise så meget slik som muligt. Derfor skal spillerne forsøge at få flest tre stjerner på hvert niveau - for at fodre monsteret med tre slik. Saml guldstjerner for at opdage skjulte præmier og låse op for spændende nye baner i dette vanedannende sjove prisbelønnede fysikbaserede spil.

Husk, at hvis spillerne kun får et enkelt anmodningsslik, får de kun én stjerne for niveauet. For at gennemføre spillet med 100 % skal alle tre stjerner opnås.

Når spillerne klipper rebet, skal de tage højde for rebet svingning og hvordan det vil falde. De skal forsøge at forudse svinget og den vej, det vil tage. Desuden er timing afgørende - nogle gange skal rebet klippes på det rigtige tidspunkt, så det svinger ned i stjernerne nedenunder.

Der findes også et utal af andre spil i denne serie, bl.a:

Hvert af disse spil har et fremragende gameplay, der ligner det originale, men med et anderledes og sjovt tema. Hvorfor ikke give dem alle en chance og se, hvor sjovt du kan have det med at klippe rebet?

Udgivelsesdato

Oktober 2010

Udvikler

Cut The Rope er udviklet af ZeptoLab.

Funktioner

  • Puzzles med et fysikelement
  • Sjove udtryk af Om-Nom
  • Mange niveauer, der skal gennemføres

Platforme

Dette spil er et webbrowser-spil (desktop og mobil). Det er også tilgængeligt som en Android-app og som en iOS-app.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame