Logo CrazyGames.com

Color by Number

Bedømmelse:
8,5
(9.137 stemmer)
Udgivet:
juli 2018
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Color by Number er et gratis online farvelægningsspil, hvor du skal male forskellige søde dyr. Brug farverne med det rigtige nummer, og udfyld blot de rigtige felter. Dette er et sjovt og afslappende kunstspil for både børn og voksne.

Hvordan man spiller

Vælg et sødt dyr

Gameplayet er meget ligetil i Color by Number. Først skal du vælge et dyr, som du gerne vil farvelægge på menuskærmen. Der er en gris, en kat, en blæksprutte, en elefant, et dovendyr og en babyhøne.

Mal de nummererede felter

Tallet for hver farve vises i din palet nederst på skærmen. Brug disse farver til at udfylde de tilsvarende felter på dit billede, indtil du har et levende billede!

Du kan zoome ind for at arbejde på detaljerne og zoome ud for at se hele billedet. Når du er færdig, får du et kunstværk, som du kan være stolt af. Du kan endda lukke spillet og komme tilbage senere for at fortsætte,da dine fremskridt gemmes.

Farve efter nummer-fordele

Dette er et fantastisk spil for både børn og voksne at spille. Børn kan lære det grundlæggende i farvelægning og forstå forskellige farver og nuancer. Voksne vil på den anden side sætte pris på de smukke kunstværker og muligheden for at slappe af og slappe af i et stykke tid.

Mere spil som dette

Hvis du ønsker at slappe af og lave noget kunst, kan du tjekke vores farvelægningsspil. Du kan skabe nogle sjove malerier i Creative Coloring eller skabe smukke billeder i Love Colors.

Udgivelsesdato

Juni 2018

Udvikler

Color by Number er udviklet af OrangeGames.

Funktioner

  • Gratis online farvelægning efter tal
  • Mange dyr at farvelægge
  • Godt for børn og voksne
  • Sparer din farvelægning fremskridt

Platforme

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame