Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Tug the Table

Bedømmelse:
8,6
(36.832 stemmer)
Udgivet:
juni 2019
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:

Tug the Table-spillet giver dig mulighed for at teste din styrke og udholdenhed. Det er et fantastisk tovtrækningsspil for enten en eller to spillere. I dette spil skal du styre din figur, gribe godt fat i bordet og forsøge at vride din modstander over målstregen. Den involverede fysik er vanskelig, og du skal time dine træk rigtigt for at trække bordet mod dig. I hver kamp skal du være den første til at trække bordet 5 gange.

For at gøre spillet mere interessant er der et utal af forskellige bordtyper at vælge imellem. Forskellige farver omfatter rød, sølv, træ og metal. Desuden er der flere forskellige steder at vælge også, herunder et rumskib, et vinterlandskab og et bylandskab. Disse genstande låses op, når du vinder kampe.

Når du har mestret singleplayer-kampene, kan du prøve 2-spiller-versionen. I 2-spiller-kampene kan du bruge dobbeltkontrol til at kæmpe mod dine venner. Se hvem der kan blive kronet som mester i tovtrækning i dag.

Udgivelsesdato

maj 2013 (Unity)

Udvikler

Denne version er lavet af RHM Interactive, som er inspireret af spillet af Ottoojala. Hvis du kan lide denne slags spil med én knap, bør du tjekke Soccer Physics, som også er lavet af Ottoojala.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
Reklame

Flere spil i denne serie

Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame