Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mahjong Connect

Bedømmelse:
6,7
(19.241 stemmer)
Udgivet:
august 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Mahjong Connect er et gratis puslespil, hvor du kan kombinere brikker. Det er ideelt, hvis du vil spille alene eller have en mentalt engagerende udfordring. Du skal blot forbinde par, der støder op til hinanden og er på den yderste kant af brættet, inden tiden løber ud! Spillet er også kendt som MahJongCon.

Sådan spiller du Mahjong Connect

For at fuldføre et Mahjong Connect-bord skal du fjerne alle brikkerne. Du kan slette fliser ved at spotte parvis og klikke på dem, enten ved siden af hinanden eller rundt om de ydre kanter af brættet. Du skal gøre dette, inden timeren i bunden løber ud.

Hvis du sidder fast på et tidspunkt, kan du bruge et af de fem tilgængelige hints til at lede dig i den rigtige retning. Der er i alt 12 sværhedsgrader at spille igennem.

Om Mahjong Connect

Mahjong Connect er et solitaire-spil, hvilket betyder, at det er beregnet til at blive spillet solo. Mahjong solitaire er helt anderledes end det traditionelle kinesiske Mahjong-spil, men bruger de samme traditionelle flisebilleder. Der findes mange variationer af Mahjong solitaire, nogle omfatter blandede fliser, og andre omfatter "wildcard" fliser, som tilbyder særlige funktioner uden for det almindelige spil.

Mere Mahjong-spil

Mahjong er et fremragende spil til at udfordre din mønstergenkendelse og dine logiske færdigheder. Der findes også andre variationer, tag et kig på nogle af disse Mahjong-spil:

Mahjong Classic - klassisk Mahjong fra top til bund med farverige billeder.

Onet Connect Classic - simpel connect Mahjong med søde figurer i stedet for traditionelle brikker.

Mahjong Dark Dimensions - Mahjong på en 3D-kubus.

Udgivelsesdato

Mahjong Connect blev oprindeligt udgivet som et Flash-spil i maj 2009. HTML5-versionen har været tilgængelig siden april 2017.

Udvikler

Flash-versionen er lavet af Front Network. HTML5-versionen er udviklet af Azerion.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame