Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Goodgame Big Farm

Bedømmelse:
8,6
(39.266 stemmer)
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:
Wiki-sider:

Goodgame Big Farm er et sjovt landbrug forvaltningsspil. Administrer din ranch og bliv en succesfuld rancher! Udvid og opgrader for at signalere dine fremskridt. Plant afgrøder og pas husdyr for kontanter for at få din gård til at vokse.

Goodgame Big Farm

Liv drømmen om et fredeligt liv på landet. Start fra bunden og opbyg din gård, gør den smuk, og bliv stedet, hvor du kan få friske husdyr og afgrøder.

Det er sjovt og terapeutisk at drive landbrug, men du vil sikkert længes efter mere fremskridt. Derfor kan du stige i niveau for at få mere avancerede strukturopgraderinger og konvertere din lille bedrift til et fintunet landbrugsimperium gradvist over tid. Gør fremskridt, level op og deltag i fællesskabet for at forblive engageret.

Hvis du elsker byggespil, der giver dig mulighed for at administrere og dyrke en gård i et afslappende tempo, er Goodgame Big Farm et fantastisk gratis landbrugsspil, der måske er det spil, du søger for dig.

Godt landbrug

Farmering af varer sikrer, at du opretholder en konstant pengestrøm, som du kan bruge til at opgradere din gård. Alt, hvad du har i overskud, kan du sælge.

Du kan opdrætte høns, køer og grise og derefter sælge følgende produkter over hele verden. Realistiske produktionscyklusser betyder, at du skal vente forskellige gange afhængigt af de varer, du producerer, men du behøver ikke at sidde og vente. Du kan f.eks. arbejde på udviklingen af din gård, mens du venter på æg, som du så kan bruge til at lave lækre tærter!

Bygning

I Goodgame Big Farm er der over 45 bygninger og opgraderingsniveauer, som du kan forsyne din gård med og bruge til at udvide. Hvert niveau forbedrer strukturen af en bygning for at signalere væksten af din gård! Nogle bygninger omfatter vindmøller, kyllingekupper og en silo. Desuden kan du bruge de penge, du genererer, til at skabe smukke dekorationer som f.eks. springvand og planter rundt om din gård.

Samfund

Deltag i begivenheder, der lader dig bygge på øer langt væk, eller deltag i missioner for at konkurrere med andre landmænd. Goodgame har et blomstrende fællesskab med over 35 millioner spillere på verdensplan. Du kan interagere og samarbejde med andre landmænd og diskutere de ugentlige opdateringer af nyt indhold!

Funktioner

  • Avancerede funktioner til forvaltning af gårde
  • Plant en bred vifte af afgrøder og frø
  • Hold husdyr og sælg overskydende varer på markedet
  • Vækst din gård gennem udvidelse af jorden og en række opgraderinger
  • Skab landbrugsbygninger og byg dekorationer

Udvikler

Goodgame Studios er udvikleren af Goodgame Big Farm. Dette udviklingsteam har produceret en række online spil såsom Legends of Honor og Goodgame Empire.

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame