Logo CrazyGames.com
42.834
bedømmelser
9,0
Disc Us er et online multiplayer-spil med social deduktion, hvor du skal arbejde sammen for at overleve. Dette spil er inspireret af det populære spil Among Us, men med forskellige mekanismer og interessante spillestile. I Disc Us er det ikke slut, før spillet er slut. Hvis du bliver dræbt, respawner du i den centrale hub. Hvis du bliver stemt ud, kan du stadig komme tilbage i spillet ved at overbevise andre spillere om at bruge nøglen til at åbne dit fængsel.

Regler

Hvis du bliver tildelt som forræderskive, skal du gøre alt, hvad du kan, for at forhindre andre spillere i at fuldføre deres opgaver. Du kan gøre følgende:
  • Du kan flytte ilttanke væk fra iltgulvet og/eller gemme dem.
  • Du kan dræbe dem gentagne gange ved at forvandle dig til en skive ved at trykke på mellemrumstasteknappen.
  • Du kan flytte Orbs væk fra deres rum
  • Gør det sværere for dem. Men undgå at blive fanget eller give dem mistanke.

Hvis du bliver tildelt rollen som videnskabsmænd, skal du være hurtig og bringe genstandene til deres rette sted. Orbs går til det øverste rum, Oxygen Hub i det midterste firkantede gulvrum. Traitor Disc kan dog stadig flytte dem ud af gulvområdet, så vær forsigtig, når dit O2-tal går ned. Affaldet (bananskræl) går til affaldsventilerne, der er placeret i alle rummene på langsiden/hjørnerne. Orb Pedestals er allerede i det rum hvor orbs er. Sæt dem der, og det vil være sikret, Traitor Discs vil ikke kunne tage dem ud.

Hvis du er mistænksom over for en spiller eller har brug for en timeout, skal du bare trykke på den røde knap i Center Hub.

Udgivelsesdato

Oktober 2020

Udvikler

Disc Us er lavet af Keybol (programmering) og Mwaayk (animation).

Platform

Web browser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame