Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Anime spil

Online anime spil

Mange onlinespil har anime-kunststilen, der er populær blandt weebs, weeaboos, otakus og andre afslappede entusiaster. Lad os starte med at se på nogle af de bedste online anime-spil.

Hvem kan ikke lide en smule Pokemon? Uanset om du tror på, at det er anime eller ej, er Pokemon Mega et andet populært online anime spil med et aktivt fællesskab. Du kan også spille det lige her på CrazyGames.

Hvis du er fan af Naruto, kan du tjekke Naruto Online ud og spille det gratis i din webbrowser.

Et af de mest populære MMO-spil i øjeblikket er Genshin Impact, et gratis MMORPG, som du kan spille på desktop og mobile enheder, download påkrævet.

Anime Fighting Games

Super Smash Flash er et legendarisk anime-kampspil, som du heldigvis kan spille uden Flash, takket være Ruffle. Tjek det ud! Et andet spil til jer Naruto-fans er Naruto: Ninja Destiny, et Naruto kampspil i NDS-stil.

Mere Anime spil

Selvom de populære multiplayer- og kamp-anime-spil findes der forskellige andre typer. Chainsaw Dance er et dansespil baseret på Chainsaw Man mangaen og inspireret af det populære spil Friday Night Funkin'.

Anime udklædningsspil er også udbredt, så tjek Anime Couple Dress Up , hvis det er noget for dig.

Hvad ellers? Du kan altid skrive navnene på alle de umoralske ugerningsmænd ind i en praktisk og dødbringende notesbog i Death Note Type, baseret på Death Note anime-serien.


Spil den bedste online Anime spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Sky Car Drift og mange flere lige nu!
Vis mere