Chainsaw Dance

25.366
bedømmelser
8,9

Chainsaw dance er et gratis rytmespil, der er inspireret af manga-serien Chainsaw Man. Knap-bash dig vej gennem en række vanskelige melodier og hold din sundhedsbar op for at overleve! Chainsaw Dance er inspireret af det virale spil Friday Night Funkin', og har også en del musik til fælles.

Sådan spiller du

Vælg din karakter, Denji eller Koben! Så smadrer du play-knappen, vælger en sang og kommer i gang med at "vance"! Du kan vælge mellem let eller svær tilstand for hvert nummer. Match så mange pile som muligt til takten, og mist ikke alt dit helbred! Hvis standardkontrollen ikke er behagelig for dig, kan du ændre den til noget mere behageligt i spilindstillingerne.

Mere spil som dette

Musikspil kan involvere dans, læring af et instrument eller synkronisering af dine bevægelser til takten. Hvis du kan lide Chainsaw Dance, vil du også kunne lide Gpop.io og FNF. Hvis du vil have et spil, der er rent fjollet, men også ret underholdende, kan du tjekke Blob Opera.

Funktioner

  • Skønt pixeleret grafik, der minder om arkade-klassikere
  • Baseret på den populære manga-serie Chainsaw Man
  • Flere groovy numre til at 'vance' dit hjerte ud også
  • Svær og let tilstand med tilpassede taster

Udgivelsesdato

Januar 2021

Udvikler

Benedique, Fatalitiq og Vishnya har designet Chainsaw Dance. Dette fanskabte spil er baseret på Chainsaw Man-mangaserien af Tatsuki Fujimoto.

Platform

Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame