Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Free Tetris

Bedømmelse:
8,3
(2.480 stemmer)
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Tetris er et legendarisk puslespil. Det var et af de første spil til at matche brikker på markedet. Free Tetris er tro mod det originale Tetris og bevarer den enkle, men vanedannende spillestil. Sæt brikkerne korrekt sammen for at ødelægge rækker - hastigheden stiger, jo længere du kommer!

Tetris-tips

Free Tetris er et bedragerisk tricky spil. Vil du vide, hvordan du bliver bedre til at spille? Her er nogle grundlæggende tips til, hvordan du kan forbedre dit spil.

Tip #1 - Visualiser rotationer. Du har måske allerede bemærket, at roterende blokke er en vigtig del af spillet, som hjælper dig med at visualisere, hvor blokken vil falde.

Tip #2 - Spil fladt. Tilstræb at skabe vandrette rækker af brikker for at give dig de fleste muligheder for at lægge brikker ned og ødelægge rækker. Stablér aldrig blokke mere end to brikker højt og skab aldrig et hul mere end to blokke dybt. Der er kun én brik, der kan udfylde et hul, der er dybere end to blokke.

Tip #3 - Kig fremad. Free Tetris viser dig den næste brik i øverste højre hjørne. Når du har vænnet dig til at spille spillet, bør du tænke over, hvad du vil gøre med den næste brik, mens du slipper den nuværende brik.

Tip #4 - Tænk hurtigt. Du får mere end noget andet brug for hurtig tænkning i Free Tetris, selv om det ikke altid fører til de bedste beslutninger. Spillet bliver kun hurtigere, efterhånden som du eliminerer flere linjer.

Om Free Tetris

Free Tetris ligger tæt på den originale Tetris-oplevelse med hensyn til gameplay. Du skal blot øge dine linjer og opnå en højere score for at komme videre til de hurtigere niveauer. Farverige blokke hjælper dig med at identificere og skelne mellem brikkerne, hvilket gør det lettere at identificere blokke og tænke fremad.

The Tetris Legacy

Den russiske softwareingeniør Alexey Pajitnov skabte Tetris i 1984. Det var et af de første flise-matching-spil på markedet, som påvirkede nyere genrer som bubble shooters. Senere blev det etableret som et af de største tidlige videospil. Igennem hele dets historie og de tallige variationer, der er affødt af spillet, har de oprindelige spil stadig deres position som de mest betydningsfulde.

Tetris har også været genstand for videnskabelig forskning og har haft indflydelse på områder som beregningsteori og kognitiv psykologi. Udtrykket "Tetris-effekt" bruges til at beskrive de visuelle fænomener, der kan opstå efter at have spillet for mange videospil.

Platforme

Webbrowser (oprindeligt Flash, nu HTML5)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame