Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Skjulte Objekter spil

De bedste spil med skjulte objekter

De fleste spil med skjulte genstande er pege og klikke, hvilket betyder, at du skal klikke på den skjulte genstand for at finde den. Mange af dem indeholder også problemløsning og gåder.

Langsomt og vanedannende

Home Makeover: Hidden Object er et gratis spil med skjulte objekter, hvor du peger og klikker på genstande i et rum for at sælge dem til kunderne.

Får dig til at tænke

Faraway: Puzzle Escape inkorporerer logisk tænkning og puslespilsløsning med en fantastisk historie, der er baseret på at afdække sporene fra tidligere opdagelsesrejsende og finde vejen ud.

Godt all-round sjov

Et andet af vores bedste spil med skjulte objekter er Hunter and Props. I modsætning til point and click-titlerne er dette et FPS-spil, hvor det ene hold har våben, og de modsatte holdmedlemmer forklæder sig som objekter.

Du kan gennemse vores mest spillede og mest aktuelle spil ved at bruge filteret øverst.

Spil gratis

Disse skjulte objektspil i vores samling er gratis at spille i din webbrowser, uden at du skal downloade dem. Du kan spille i ubegrænset tid, så hvis spil med skjulte objekter er din ting, kan du slå dig løs. Mange af disse spil er tilgængelige på pc eller mobil.

Sammenlignende genrer

Mange spil med skjulte genstande indeholder gåder, mysterier og problemløsning. Så hvis du kan lide disse, er der stor sandsynlighed for, at du også vil nyde vores puslespil og logikspil!


Spil den bedste online Skjulte Objekter spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Hidden Objects og mange flere lige nu!
Vis mere