WebGL spil

WebGL er et browser-API (programgrænseflade), der gør det muligt for spiludviklere at gengive 3D-grafik på GPU'en fra webbrowsere. Dette gør det muligt at skabe avancerede spil, som ikke ville være muligt med Flash-platformen. WebGL er kompatibelt med alle moderne browsere og integreres i browserne nativt (uden plugin). WebGL er udviklet af Khronos Group og blev oprindeligt frigivet i 2011. For nylig blev den seneste version 2.0 frigivet, som indeholdt store forbedringer. De spil, der produceres ved hjælp af dette API, har ofte et flydende gameplay og en bedre grafik end traditionelle browser-spil. Desuden giver store spiludviklingsmotorer som Unity eller Unreal udviklerne mulighed for at eksportere direkte til WebGL! Dette gør udgivelse af WebGL-spil til en leg.

Følgende spil er nogle gode eksempler på de WebGL-titler, vi har at tilbyde. Madalin Stunt Cars 2 gør brug af 3D-renderingsmulighederne i WebGL og præsenterer dig for nogle smukke sportsvogne. Du kan køre rundt i en vidunderlig 3D-verden og afprøve en række stunts og tricks. Du kan køre gennem store loops; flyve ud fra ramper og køre rundt på lange strækninger af speedway. Slope er derimod et ultra-hurtigt boldspil. Du skal styre din bold gennem en nedadgående bane og omgå en række objekter. Jo længere du kommer fremad, jo hurtigere ruller bolden!

Shell Shockers bruger WebGL-platformen til at skabe 3D-miljøer og våben til dette fantastiske FPS-spil med æg-tema. Hvis du foretrækker at kæmpe fra et strategisk perspektiv, kan du prøve Stickman Clans og opbygge et imperium af magtfulde stickman-krigere. Stickman Supreme Duelist 2 er et andet fantastisk spil fra samme udvikler.

Sidst har vi Bullet Force - et andet genialt FPS-spil, der giver et glat gameplay og detaljerede kort at kæmpe på. Dette spil indeholder en række forskellige våben samt en række udstyr som f.eks. granater. Disse spil er blot et glimt af, hvad WebGL-platformen kan tilbyde - hvorfor ikke tjekke vores andre WebGL-titler ud i dag?


FAQ

Hvad er de mest populære WebGL spil?

 1. Ninja Hands
 2. Shell Shockers
 3. BuildNow GG
 4. Retro Battle
 5. Stacky Bird
 6. ToT or Trivia
 7. Smash Karts
 8. Bullet Force
 9. Slash Royal
 10. Madalin Cars Multiplayer

Hvad er de bedste WebGL spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. CyberDino: T-Rex vs Robots
 2. Smash Karts
 3. Getaway Shootout
 4. StarBlast
 5. Stacky Bird

Vi har samlet 1738 af de bedste gratis online webgl spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye webgl spil såsom og top webgl spil såsom Ninja Hands, Shell Shockers og BuildNow GG.
Vis mere