Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

WebGL spil

WebGL er et browser-API (programgrænseflade), der gør det muligt for spiludviklere at gengive 3D-grafik på GPU'en fra webbrowsere. Dette gør det muligt at skabe avancerede spil, som ikke ville være muligt med Flash-platformen. WebGL er kompatibelt med alle moderne browsere og integreres i browserne nativt (uden plugin). WebGL er udviklet af Khronos Group og blev oprindeligt frigivet i 2011. For nylig blev den seneste version 2.0 frigivet, som indeholdt store forbedringer. De spil, der produceres ved hjælp af dette API, har ofte et flydende gameplay og en bedre grafik end traditionelle browser-spil. Desuden giver store spiludviklingsmotorer som Unity eller Unreal udviklerne mulighed for at eksportere direkte til WebGL! Dette gør udgivelse af WebGL-spil til en leg.

Følgende spil er nogle gode eksempler på de WebGL-titler, vi har at tilbyde. Madalin Stunt Cars 2 gør brug af 3D-renderingsmulighederne i WebGL og præsenterer dig for nogle smukke sportsvogne. Du kan køre rundt i en vidunderlig 3D-verden og afprøve en række stunts og tricks. Du kan køre gennem store loops; flyve ud fra ramper og køre rundt på lange strækninger af speedway. Slope er derimod et ultra-hurtigt boldspil. Du skal styre din bold gennem en nedadgående bane og omgå en række objekter. Jo længere du kommer fremad, jo hurtigere ruller bolden!

Shell Shockers bruger WebGL-platformen til at skabe 3D-miljøer og våben til dette fantastiske FPS-spil med æg-tema. Hvis du foretrækker at kæmpe fra et strategisk perspektiv, kan du prøve Stickman Clans og opbygge et imperium af magtfulde stickman-krigere. Stickman Supreme Duelist 2 er et andet fantastisk spil fra samme udvikler.

Sidst har vi Bullet Force - et andet genialt FPS-spil, der giver et glat gameplay og detaljerede kort at kæmpe på. Dette spil indeholder en række forskellige våben samt en række udstyr som f.eks. granater. Disse spil er blot et glimt af, hvad WebGL-platformen kan tilbyde - hvorfor ikke tjekke vores andre WebGL-titler ud i dag?


Spil den bedste online WebGL spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Ragdoll Archers og mange flere lige nu!
Vis mere