Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Skrivespil

Typespil - afprøv dine skrivefærdigheder

Internettet er fyldt med gratis spil til maskinskrivning. Denne type tastaturspil giver både sjov og undervisning. Brugerne kan lære at skrive, men også have det sjovt og udfordre deres egne evner. Desuden tester spillerne også deres skrivehastighed og ser, hvor mange ord pr. minut de kan danne.

Denne type titel kombinerer touch typing-færdigheder sammen med arkadespilsgrafik og læringsprocessen med gentagen skrivning. Både voksne og børn kan nyde disse episke spil og lære nogle værdifulde færdigheder også. Skrivespil for børn er særligt nyttige til at hjælpe børn med at lære at bruge et tastatur fra en ung alder.

Eksempler på spil er Super Type, Fast Typer 3 og Source.io. Super Type er f.eks. et sjovt og tempofyldt spil til maskinskrivning. Spillerne skal skrive de ord, der vises på skærmen, så hurtigt som muligt. Fast Typer 3 bruger en lignende spilmekanik og er en anden god titel. Endelig er Source.io et sjovt io-spil, hvor spillerne skal skrive forskellige lag af kode for at skabe programmer og hacks.

Tastaturspil for børn er simpelthen fantastiske. Nogle kan sammenlignes med populære dansemåttetitler, idet brugerne skal bruge deres hukommelse og gentagelse. Prøv nogle af disse fantastiske spil i dag, og se, hvordan dine bogstavfærdigheder tager form. Glem ikke at gå efter hjemmerækken og prøv at skrive de første bogstaver hurtigt og præcist for at øge scoren med det samme.


Spil den bedste online Skrivespil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Pop-a-Word og mange flere lige nu!
Vis mere