Science-Fiction spil

Udforsk kosmos

Hvis du er på udkig efter rumrejser og episke skibskampe omkring smuldrende asteroidebælter, skal du tjekke Space Battle ud. Dette 3D-spil får dig til at flyve rundt i solsystemer og tage kampen op mod en række vanskelige udfordrere. Sol Wars er et lignende spil med samme slags kosmiske sammenstød, men online mod andre spillere!

Kamp med avancerede våben

Nogle gamere foretrækker at holde kampene på jorden - ingen flyvning rundt og fare vild i det ydre rum. Ev.io er et populært FPS-spil, der foregår i en futuristisk kamparena, hvor du kan kæmpe mod andre gamere i hurtige taktiske skyderier. På samme måde er Spaceguard.io et FPS-spil, der foregår i rummet, med et gameplay, der minder om klassikere som Quake og Doom.

Se den fulde samling

De mest populære sci-fi-spil er typisk baseret på skydning eller udforskning af rummet. Nogle gange er begge dele kombineret. Uanset om du vil sprænge dine modstandere i luften med fremmede laserstråler eller katapultere dig gennem det 3-dimensionelle hyperrum, er der et sci-fi-spil, hvor du kan gøre netop det.

Du kan spille et af disse spil gratis i din webbrowser, uanset om du bruger en stationær eller mobil enhed. Tjek dem ud, og find et futuristisk tema, der giver genlyd hos dig.


FAQ

Hvad er de mest populære Science-Fiction spil?

 1. CyberDino: T-Rex vs Robots
 2. Idle Space Business Tycoon
 3. Sol Wars
 4. Space Battle
 5. Dangerous Planet
 6. Ev.io
 7. Revenge of the Triceratops
 8. Humanity Is Dead
 9. Space Cat
 10. Starbase Gunship

Hvad er de bedste Science-Fiction spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. CyberDino: T-Rex vs Robots
 2. DUST - A Post Apocalyptic RPG
 3. Idle Space Business Tycoon
 4. Laser Adventures
 5. Shmupnage

Vi har samlet 54 af de bedste gratis online science-fiction spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye science-fiction spil såsom og top science-fiction spil såsom CyberDino: T-Rex vs Robots, Idle Space Business Tycoon og Sol Wars.
Vis mere