Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Klaverspil

Spis dine evner med online klaverspil

Hvis du ønsker at lære klaver, hvorfor så ikke prøve vores online klaver keyboardspil? Det er måske ikke den ægte vare, men du kan lære et væld af forskellige sange; både klassiske og moderne. Vi har et stort udvalg af rigtige klaverspil at spille, hvor du kan teste dine færdigheder på de hvide tangenter.

Hvad kan du forvente af klaverspil online?

Denne type spil minder om de gamle Guitar Hero-spil på videokonsoller - i stedet for at bruge et instrument bruger du musen eller touchskærmen til at trykke på de hvide og sorte taster på et keyboard eller klaver i takt til forskellige sange.

Computerens tastatur er programmeret til at reagere, når du trykker på tastaturtasterne - hvis du rammer tonerne rigtigt på det rigtige tidspunkt, spiller sangen normalt. Hvis du rammer forkert, kan du høre afvigelsen i sangen - tilbagemeldingen er reel.

Normalt får du en score baseret på, hvor mange korrekte toner du rammer, og hvor i takt med musikken du var.

Kig på disse online mesterværker på klaver

Vi har nedenfor listet et par populære klaverspil, der er geniale til at lære at spille både klassiske sange som Fur Elise og moderne musik:

Piano Tiles 2 - Dette fantastiske online klaverspil er et af de mest populære, der findes til både browsere og smartphones. I denne titel kan du prøve at spille et utal af episke klaversange, herunder Canon i D-dur, Land of Hope and Glory og The River Flows in You af Yiruna.

Piano Tiles - Tryk ikke på de hvide fliser - Dette er endnu et genialt musikspil fra samme udvikler. Don't tap the white tiles var en af de oprindelige versioner og er stadig en enkel, men klassisk titel.

Hvorfor ikke forbedre dit musikalske talent i dag og prøve disse fremragende klaverspil?


Spil den bedste online Klaverspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Perfect Piano og mange flere lige nu!
Vis mere