Helikopter spil

Helikopter-browserspil findes i mange forskellige former og størrelser. Nogle helikopterspil har realistisk 3D-grafik og giver dig mulighed for at deltage i dødbringende kampe i luften. Andre helikopterspil har et arkadeplatformstil-gameplay med retrografik og sjov side-scrolling flyvende kaos. Uanset genre er helikopterspil meget sjove og giver en anden type oplevelse end andre køre-/køretøjssimulationsspil. Følgende er tre eksempler på de helikopterspil, vi har at tilbyde:

Først har vi Real Flight Simulator 2, som er et fantastisk flysimuleringsspil - du kan styre en række forskellige helikoptere og se, hvordan det er at flyve disse fantastiske maskiner. For det andet har vi Desert Force, som er et top-down helikopter-arkadespil - du styrer en militær helikopter og skal bekæmpe en række forskellige fjender i nogle fantastiske ørkenlandskaber. Endelig har vi Copter, som er et simpelt, men vanedannende platformspil med ligheder med Flappy Bird - du skal holde din helikopter flyvende og undgå en række forhindringer.

Disse tre spil giver dig en repræsentation af, hvad du kan forvente af vores helikoptertitler - hvorfor ikke tjekke ud, hvilke andre spil vi har at tilbyde?


FAQ

Hvad er de mest populære Helikopter spil?

 1. War Brokers (.io)
 2. Stickman World War
 3. Free Rally: Vice
 4. Copter.io
 5. Free Rally 2
 6. Miami Shark
 7. Defly.io
 8. Fire Helicopter
 9. Free Rally: Lost Angeles
 10. Copter

Hvad er de bedste Helikopter spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Copter
 2. Copter.io
 3. Heli Invasion 2
 4. Helicopter

Vi har samlet 29 af de bedste gratis online helikopter spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye helikopter spil såsom og top helikopter spil såsom War Brokers (.io), Stickman World War og Free Rally: Vice.
Vis mere