Cartoon Network spil

Cartoon Network Games

Cartoon Network er en af de mest populære tegnefilmkanaler på tv i dag - kanalen har eksisteret i mange år og har sendt nogle ikoniske tegnefilm som Ed, Edd og Eddy, The Powerpuff Girls og Dexter's Laboratory.

Vores Cartoon Network-inspirerede spil giver dig mulighed for at tage kontrol over nogle af dine yndlingsfigurer fra kanalen i en række forskellige genrer. Test dine sportsfærdigheder i det spændende Nick Tennis Stars, eller spil alternativt det sjove Tom and Jerry-platformspil. Hvis du elsker (eller har elsket) Cartoon Network, så vil du helt sikkert elske dette udvalg af browser spil!

Her hos Crazygames har vi et fantastisk udvalg af titler at vælge imellem med dine yndlingsfigurer som Teen Titans, Steven Universe og legender fra andre Cartoon Network-shows. Disse spil er hovedsageligt produceret af selskabet selv, eller med tilladelse til at bruge deres figurer og lighedstegn.

Hvilke funktioner kan du forvente af Cartoon Network-spil?

De fantastiske spil, der er skabt af Cartoon Network og Warner Media-selskabet, har et genialt gameplay. Desuden indeholder de ikoniske figurer fra tv-serierne. Derudover har de som regel fremragende grafik og musik.

De fleste af spillene har et gameplay i platformsstil, men nogle af dem er sportsspil, puslespil eller endog sidescrollende actionspil. Uanset gameplayet kan du forvente eventyrtid med figurer fra serier som Powerpuff Girls og Ben-10. Følgende er nogle af de vigtigste funktioner i disse spil:

  • Sjov tegneseriegrafik i Cartoon Network-stil
  • Glimrende musik, der passer til gameplayet og tv-serierne
  • Et utal af figurer fra tv-stationen
  • Interaktivt gameplay, der er sjovt, men udfordrende

Top Cartoon Network-spil på CrazyGames

Så hvilken type spil kan du forvente? Uanset hvilke spil du vælger at spille, skal du huske aftalen om vilkårene - spillerne skal normalt acceptere spilvilkårene for at spille spillene. Vi har listet fire af de mest populære Cartoon Network-spil, som vi har i øjeblikket: Toon Cup 2019 er et sjovt fodboldspil med forskellige Cartoon Network-figurer. Vælg dit hold og deltag enten i en liga eller en turnering og konkurrer om toon cup'en. De tilgængelige hold omfatter Ben-10, Gumball, The Bare Bears og Adventure Time. Fodboldspillet er sjovt, og hver spiller har sine egne evner og statistikker.

Boomerang Sports er et fedt sportsspil, hvor spillerne kan deltage i forskellige sportsaktiviteter. Du kan vælge mellem Boomerang-hold som Scooby Do, Tom og Jerry, Daffy Duck og Bugs Bunny. De tilgængelige spil omfatter vandrutsjebaner, vandbasketball og endda pogo beachvolleyball. Spillene er sjove at spille og udfordrende.

Drillionaire 2 er et fedt platformspil om at bore for at stoppe jordskælv. Teen Titans skal stoppe jordskælv ved at bore ned og finde de dyrebare sten. Grav forskellige malme op, såsom jern, kobber og guld. Brug pengene fra salget af malmene til at opgradere din boremaskine og dens bæreevne.

Til sidst har vi Tom og Jerry Mouse Maze Maze. Dette er et sjovt puslespil, hvor du skal hjælpe Jerry med at finde vej gennem labyrinten for at samle ost. Undgå forskellige forhindringer på din vej, og undgå Tom, når han jagter dig!

Hvert Cartoon Network-spil giver timevis af sjov. Hvorfor ikke tjekke dem alle ud og spille sammen med nogle af dine yndlings tv-figurer?


Vi har samlet 28 af de bedste gratis online cartoon network spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye cartoon network spil såsom og top cartoon network spil såsom Lemmings Launch, Regular Show: Spot the Difference og Boomerang Sports.
Vis mere