Busspil

Busserne er ikke altid til tiden, men de bringer os hurtigt og sikkert rundt til en god pris. Det kan man ikke diskutere. Mange passagerer foretrækker endda offentlig transport frem for alternativerne. Hvis du kan lide busser, men ikke helt kan forklare hvorfor, er du tydeligvis landet på den rigtige side.

Bussimulatorspil

Et spil, der besvarer dit kald til at blive buschauffør, er City Tour Bus Coach Driving Adventure. Hvorfor? Fordi du sætter dig bag rattet og arbejder for folket. Kør rundt, saml passagerer op, og hold dem tilfredse ved at sørge for en hurtig og sikker rejse.

En anden bussimulator, hvor du kører rundt i byen og yder en hæderlig service, er Bus Simulator: Public Transport. Det er ligesom det foregående spil i en anden indstilling. Hold dig til tidsplanen for at holde dine kunder tilfredse!

Se flere simulatorspil her.

Bus Parkeringsspil

Hvis du troede, at det var svært at parkere en bil, hvorfor så ikke prøve at parkere en bus? Busman Parking 3D 2 får dig til at navigere rundt på en travl parkeringsplads fyldt med busser og lede efter en passende parkeringsplads. Se, om du kan få det gjort! Gå over til parkeringsspil for mere.

Mere spil

For buskørsel uden regler kan du prøve at køre din bus som en galning rundt på travle veje og mudrede spor i Offroad Bus Simulator 2019.

Du kan spille flere busspil gratis i din webbrowser. Du skal blot gennemse samlingen og finde et spil, der lader dig køre busser i dine foretrukne omgivelser!


Vi har samlet 14 af de bedste gratis online busspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye busspil såsom og top busspil såsom Downtown 1930s Mafia, City Tour Bus Coach Driving Adventure og RCC City Racing.
Vis mere