Kampspil

I tusindvis af år har mennesker været involveret i kamp. Nationer har udkæmpet store slag og kæmpet om kontrollen over kontinenter. I oldtiden herskede fodsoldater og kavaleri på slagmarken. I dag har vi sofistikerede kampvogne, våben og panser. Kamp kan antage mange former - hånd til hånd, boksning, karate, krige, krigsskibsslag osv. Kampspil giver dig mulighed for at deltage i en række forskellige former for kamp og bevise dine evner som kriger eller general. Disse typer af spil spænder over en bred vifte af genrer; fra 1-mod-1 streetfighter-spil til monsterkamp og first person shooters. For at give dig et eksempel på de spil, vi har at tilbyde, er de nedenstående 4 titler nogle af vores mest populære kampspil.

Først har vi Combat Reloaded. Dette er et cool retro 3D first person shooter, der minder om tidlige titler som Call of Duty Modern Warfare. Brug en række forskellige våben til at besejre dine modstandere, herunder haglgeværer, maskinpistoler og raketkastere. For det andet har vi det fantastiske Strikeforce Kitty. I dette kampspil skal du træne en eliteenhed af kampkatte! Forbedr deres udholdenhed, smidighed og kraft, og giv dem unikke kostumer. Kæmp mod andre hold af dyr og prøv at blive kampmester!

Brutes.IO er et monsterbaseret kampspil. Styr din helt egen brute og tilpas deres udseende og farve. Når du er klar, kan du tage til arenaen og kæmpe i en række forskellige uhyggelige kort med uhyggelige temaer. Kæmp mod andre online spillere og prøv at slå deres monster ud. Endelig har vi Battle for the Galaxy. Dette spændende RTS-spil har en futuristisk indstilling og giver dig mulighed for at opbygge et arsenal af avancerede tropper og forsvar. Opret din base, udgrav ressourcer og angrib fjendens højborge. Disse fantastiske kampspil bør holde dig underholdt i timevis, men hvorfor ikke tage et kig på de andre titler, vi har at tilbyde?


FAQ

Hvad er de mest populære Kampspil?

 1. Rogue Tower
 2. 1v1 Battle
 3. Met Rage
 4. Age Of War
 5. Motor Wars 2
 6. Air Toons
 7. Kingdom of Pixels
 8. Burnin' Rubber 5 XS
 9. Subway Clash Remastered
 10. STUG (.io)

Hvad er de bedste Kampspil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Subway Clash Remastered
 2. Subway Clash 2
 3. Age Of War
 4. Warfare Area 2
 5. Samurai Madness

Vi har samlet 64 af de bedste gratis online kampspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye kampspil såsom og top kampspil såsom Rogue Tower, 1v1 Battle og Met Rage.
Vis mere