World Craft

25.469
bedømmelser
8,5

World Craft Game - udforsk, byg og overlev. World Craft er det klodset skabelsesspil, hvor du har friheden til at lade din kreative saft flyde, når du slippes løs i et miljø, der kan tilpasses. Start med at udvinde værdifulde materialer fra jorden ved at hakke den op med din økse. Du kan derefter bruge disse materialer til at bygge inden for spilområdet.

Byg til dit hjertes indhold, da du har friheden til at skabe fantastiske forter eller skyskrabere, alt sammen med de materialer, du har udvundet. Sørg dog for at gøre din struktur sikker, da der, når natten kommer, vil være monstre og zombier, der vil forsøge at angribe dig. Byg og overlev!

Når du spiller dette spil, kan brugerne skabe unikke lykkelige øjeblikke. Det kan være at have det sjovt med overlevelseshåndværk eller at kæmpe mod kampmonstre ved hjælp af jern- og diamantvåben. Spillerne kan også skabe blokverdener med enorme strukturer. Alt er muligt, men blokke og genstande skal først indsamles.

Glem ikke først at indsamle mad for at stille sulten. Mad kan findes på mange måder, herunder ved at dræbe vilde dyr eller endda ved at plotte frø og dyrke afgrøder. Start altid med at bygge let - rigtige spillere ved, at brugerne først skal bygge et husly og skabe grundlæggende værktøjer. En økse, hakke, sværd og hakke vil give nyttige.

Det har aldrig været så sjovt at skabe din fantastiske miniverden og dit imperium. Hvis du ikke ønsker at dræbe dyr, kan du altid tæmme kæledyr med lite udforskning og bruge ledninger til at bringe dem tilbage til din fæstning. Dyr, monstre og andre vilde væsner spiller en vigtig rolle i dette gratis blokhåndværksspil.

World Craft spil er et af de bedste seje overlevelses håndværk og bygge spil med gode overlevelses sandkasse modes. Desuden nyder spillet et stort online multiplayer-fællesskab, som skaber nye ideer og bygger fantastiske verdener fra bunden. Hvorfor ikke hoppe ind i denne blokverden i kreativ tilstand og afprøve din egen fantasi?

Udgivelsesdato

August 2018

Udvikler

FreezeNova har udviklet World Craft.

Funktioner

  • Minecraft-stil gameplay
  • Udstyrbar karakter
  • Randomisk genereret verden
  • Flere og flere forskellige genstande til minedrift og håndværk
  • Bivile monstre, der kommer om natten
  • Dag og nat cyklus
  • Vejrsystem
  • Save game-funktion

Platform

Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame