Logo CrazyGames.com
1.181
bedømmelser
9,1

War of Soldiers - hurtig online browserbaseret first person shooter

Glem alt om Call of Duty og Battlefield - War of Soldiers præsenterer et fantastisk free-to-play-alternativ til de dyre FPS-spil, der findes på markedet i dag. Retro-gamere vil sætte pris på den rustikke 3D-grafik og det enkle gameplay i dette sjove skydespil. Hvis du har lyst til en udfordring og ønsker at teste dine skydefærdigheder, giver War of Soldiers dig mulighed for at konkurrere mod andre spillere online.

War of Soldiers giver dig mulighed for at spille som gæst eller registrere en konto. Når du har logget ind, bliver du præsenteret for en liste over tilgængelige servere, som du kan hoppe direkte ind på og begynde at kæmpe. Styringen benytter sig af den klassiske WASD-retningsbevægelse kombineret med musestyret sigte/skydning. Du kan vælge mellem en række forskellige våben, herunder en pistol, snigskyttegevær, haglgevær og granatkaster til at aflive dine fjender. Gameplayet er flydende og let at komme i gang med, og de mange forskellige baner giver forskellige taktiske muligheder. Når du først har spillet din første kamp, vil du være ivrig efter at starte netrunden og forsøge at få MVP!

Funktioner

  • Registrér en konto for at stige i niveau og oprette forskellige opsætninger
  • Brug en række forskellige våben såsom snigskyttegeværer og pistoler
  • Konkurrer mod tusindvis af andre spillere online

Platform

War of Soldiers er et browserspil, der bruger WebGL-teknologi til at fungere i alle moderne browsere.Dette er et af vores mange 3D-skydespil.

Udvikler

War of Soldiers blev udviklet af MKhaled fra Libanon.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame