The Depths Idle

278
bedømmelser
8,0

The Depths Idle er et vanedannende og sjovt spil om minedrift i tomgang. Målet er at udvinde så mange ressourcer så hurtigt og effektivt som muligt ved hjælp af dit hold af dedikerede minearbejdere og derefter forvandle disse ressourcer til guld! Før du kan begynde minedrift, skal du først bore ned gennem overfladen. Du kan opgradere dit bor i fanen boremaskine, så det kommer dybere frem og når flere værdifulde ressourcer. Når du har boret, kan du ansætte minearbejdere til at indsamle ressourcerne - ved hjælp af minedriftsfanen kan du ansætte flere arbejdere og forbedre deres indsamlingsprocent.

Du kan også bytte dine ressourcer til forskellige materialer på fanen Shop. Bliv ved med at bore længere nede, men giv din boremaskine tid til at køle af, og vend først tilbage til overfladen, når du har en stor mængde materialer. Når du vender tilbage til overfladen, nulstilles din arbejdsstyrke, men du beholder din akkumulerede rigdom. Dette spil kræver stor koncentration og ressourceforvaltning, men du kan lade det køre, hvis du har brug for at sprinte, og dine minearbejdere vil fortsætte med at arbejde! Kan du opbygge en succesfuld minedrift og indsamle en lang række rigdomme og værdifulde materialer?

Udvikler

The Depths Idle er udviklet af omgnoob191, en berømt russisk idle-spiludvikler, som har udviklet Runean Idle, Monopoly Idle, Tabletop Idle og mange flere idle-spil ...

Hvordan man spiller

Bor og ansæt Bob for at begynde at udvinde ressourcer. Ansæt andre arbejdere, og vend tilbage til overfladen for at købe forskellige opgraderinger.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame