Splix.io

7.198
bedømmelser
7,8
Splix.io er et sjovt slangeinspireret spil. Før slangen tilbage til det område, der har din farve, for at gøre dit område større, ligesom i det klassiske PacXon. Kæmp mod andre spillere om det største område. Når du udvider dit område, skal du sørge for, at andre spillere ikke rammer din slange, ellers taber du! Udover at spille solo kan du også bede dine venner om at deltage i en co-op-kamp. Hav det sjovt!

Erobre så meget land som muligt med din terninge-slange

Formålet med spillet er simpelt - brug piletasterne til at flytte din terningeslange og prøv at tage kontrol over så meget land som muligt. Mens du spiller spillet, skal du skabe komplette loops med din slange - alle blokke inden for loopet (der linker tilbage til dit land), vil komme under din kontrol.

Hvis en anden spiller styrter ind i dit spor, dør du - derfor skal du bruge strategi og forsøge ikke at overdrive, når du erobrer nye områder. Når du er inden for dit eget landområde, er du sikker, men når du forlader dette område, er du åben for angreb fra andre spillere.

Spil alene eller sammen med et multiplatherhold

I modsætning til andre lignende spil giver Splinx.io dig mulighed for at spille på et hold med andre deltagere fra hele verden! Den holdbaserede action er episk. Arbejd sammen med dine holdkammerater for at erobre kortet og ødelægge modstandernes spillere.

Holdmedlemmer kan hjælpe med at bevogte dit område - sørg for at have fyldt dine blokke, så du også kan hjælpe med at forsvare deres blokke. Hvorfor ikke give dette episke multiplayer io-spil en chance i dag og se, om dit teamwork er i orden?

Udgivelsesdato

Juli 2016

Udvikler

Jesper the End udviklede Splix.io.

Funktioner

  • Fuldskærm tilgængelig
  • Spil med dine venner i en holdkamp

Platforme

Splix.io er et webbrowser-spil (desktop og mobil).

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame