Spider Solitaire

1.177
bedømmelser
7,6

Spider Solitaire Online giver dig mulighed for at spille det klassiske kortspil på farten. Før du begynder at spille, kan du vælge mellem tre forskellige sværhedsgrader - let, medium og svær. Easy giver dig mulighed for at spille med kun én pakke kort, medium 2 og svær 4. Efterhånden som du vænner dig til spillet, kan du øge sværhedsgraden og give dig selv en rigtig udfordring!

Hvis du ikke har spillet Spider Solitaire før, er spillets formål og regler enkle: Du skal lykkes med at slippe af med alle kortene på spillepladen ved at placere dem i nummerorden. Du starter med 10 kolonner af kort, og du skal forsøge at flytte dem rundt for at skabe et komplet sæt (dvs. konge til es). Hvis du ikke kan flytte noget kort, skal du klikke på knappen i nederste højre hjørne, som placerer en ny række kort over de nuværende kort. Hvis du er gået i stå, kan du altid bruge nulstillingsknappen til at starte forfra! Kan du mestre Spider Solitaire?

Relaterede spil

Hvis du kan lide Spider Solitaire, vil du helt sikkert også kunne lide andre solitaire-spil såsom Spiderette. Det er en variation af Spider Solitaire, som er lavet af SolitaireParadise.

Platforme

Dette spil kan spilles online på din desktop- og mobilbrowser.

Gennemgang

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame