Real Cars Extreme Racing

30.216
bedømmelser
8,9

Real Cars Extreme Racing er et spændende og actionfyldt 3D bilspil med forskellige spilmodes.

Der er 30 superbiler, 180 racerbaner, 2 spillertilstand, 1 fri kørselstilstand, Hot Chase-tilstand, Battlefield-tilstand og Polititilstand. Der er et system til køb og udvikling af køretøjer i spillet. Du kan køre mod kunstig intelligens, køre frit i fritkørselstilstand og sprænge dine modstandere i kamparenatilstand og skabe frygt hos dine modstandere.

Spiltilstande

Karriere

Der er mange områder, hvor du kan teste dig selv i karrieremodus. Disse områder er henholdsvis "Race", "Against Time", "Stunt", "Checkpoint" og "Fly Parkour". Når løbet er afsluttet, får du stjerner i henhold til færdiggørelsesgraden Du kan maksimalt få 540 stjerner i karrieremodus.

Der er 36 racerbaner i "Race" mode. Du kører mod 7 kunstige intelligenser, og hvis du kan komme i top 3, når løbet er slut, har du ret til at gå videre til den næste racerbane. Når løbet er slut, tjener du penge i forhold til den tid, du gennemfører løbet. Derudover tjener du også penge for de driftpoint, skadepoint og flyvepoint, du optjener i løbet.

I "Time Against" mode, kører du mod tiden. Der er 36 racerbaner i alt. Når du når målstregen, vurderer du den ud fra, hvornår du nåede den. Få stjernevurderinger her. Med disse stjernevurderinger kan du købe nye og superbiler.

I "Stunt" mode skal du nå målstregen ved at udføre stunts på 36 specialdesignede racerbaner. Det kræver dygtighed at nå målstregen i tide ved at blive på banen på udfordrende racerbaner.

I "ot;Checkpoint" mode skal du forsøge at nå målstregen ved at overvinde forhindringer på 12 specialdesignede racerbaner.

Gør dig klar til at flyve i "Fly Parkour" mode. Vil du være i stand til at nå målstregen uden at komme af vejen?Du kan få nye køretøjer med de stjerner, du tjener i "Karriere" sektionen. Desuden kan du med de penge, du tjener, købe nye køretøjer og øge motorkraften.

Fri kørsel

Gør dig klar til gratis kørsel i en storby. Området i fri tilstand indeholder store bygninger, brede gader, stuntområder og mange mystiske områder. Der er 60 ædelstene gemt i byen. Ved at samle disse ædelsten kan du få nye køretøjer. "Reward" bordet åbnes hvert 300 (5 minutter) sekund. På dette "Reward" bord tjener du penge baseret på din drift, skade og flyvepoint. Hvis du venter 300 sekunder, kan du få gode belønninger. Når antallet af nøgler når et vist niveau, åbnes køretøjet til automatisk brug.

Hot Chase

Politiet jagter køretøjer og vil fange dig? Er du klar til denne actionfyldte jagt? I denne tilstand har vi "HP" værdien. Skader, vi tager, mens vi flygter fra politiet, mindsker vores "HP" værdi. Så prøv at holde dig væk fra strisserne. Vær forsigtig, politiet er altid efter dig. Når din "HP" værdi er 0, vil du blive fanget. Strisserne anholder dig.

Battle Arena

Gør dig klar til en actionfyldt slagmark. I alt 8 racerkørere viser deres evner på den specialdesignede slagmark. Der er 3 særlige evner: "Damage X5", "HP +25", "SHIELD". Ved at samle disse færdigheder kan du slå dine modstandere.

Den sidste mand, der står tilbage, vinder. Denne tilstand er en tilstand, hvor køretøjer forsøger at styrte ned og eksplodere. Køretøjet eksploderer, når dets HP falder til 0. Modstanderen med 0 HP trækker sig ud af kampen. Din HP + 20 stiger, når du detonerer en anden. Der er rangbelønninger i slutningen af kampen. Du skal være i top 3 for at modtage disse ranglistebelønninger. Lad os komme ud på slagmarken og brøle som en løve.

Mr. politimand

Som politibetjent er du blevet sat til at fange kriminelle. Din tid er begrænset, og de kriminelle løber væk fra dig. Kan du fange forbryderne, før tiden løber ud? Kriminelle vil dukke op i bølger, og du skal ramme dem og reducere deres 'HP' til 0.

To spillere (2P VERSUS)

Du kan køre med dine venner på den samme computer med halv skærm. Der er 12 specielle racerbaner. Bevis, hvem der er den bedste kører.

Udvikler

Dette spil er lavet af Özgür Aydın

Platforme

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame