PolyBusiness (Unofficial Monopoly)

4.260
bedømmelser
8,3

PolyBusiness er et brætspil om fast ejendom, der følger samme format og regler som Monopoly Online. Køb byer, og kæmp mod dine venner om markedsdominans. Udvikl dine ejendomme for at udvide indflydelsen, gå konkurs med dine venner og skabe det ultimative Monopoly.

Stræb efter at monopolisere

PolyBusiness følger den Monopoly-formel, som vi alle enten elsker eller hader. Kast terningerne og flyt din brik rundt på brættet. Administrer din økonomi, vælg dine pladser omhyggeligt, og undgå at gå konkurs!

Køb steder

Køb byer, der opkræver andre spillere, når de lander på dem. Der er også forsyningsselskaber og offentlige tjenester, der øger din indtjening. Den farvede pil på et sted angiver, hvilken spiller der ejer det.

Udvikle ejendomme

Når du køber alle steder med samme farve, kan du udvikle ejendomme, der drastisk øger din indkomst, når andre spillere lander på dem.

Handel og forhandle

Har du noget, som din modstander måske er interesseret i? Forhandle gensidigt fordelagtige handler med dem.

Monopoliser Europa

PolyBusiness indeholder byer fra flere europæiske destinationer. Grækenland, Italien, Spanien, Benelux, Sverige, Tyskland, Østrig og England. Ligesom i Monopoly stiger værdien af disse ejendomme, jo længere du kommer rundt på brættet.

Kort historie om Monopoly

Det oprindelige koncept blev skabt omkring 1903 af den amerikanske antimonopolist Lizzie Magie, selv om hun i vid udstrækning ikke er blevet krediteret for det. Spillet blev kaldt Landlord's Game og skulle illustrere det negative aspekt af at koncentrere jord i private monopoler.

Der blev efterfølgende produceret flere varianter af spillet, hvoraf den mest berømte version er Monopoly - som blev markedsført af Charles Darrow i 1933.

Mere spil som dette

Se vores brætspil for at finde flere singleplayer- og multiplayertitler, som du kan spille i dette originale format. Der er andre familieklassikere at vælge imellem, herunder Ludo Online, Checkers, Guess Who, og Yahtzee.

Funktioner

  • Spil med op til 8 spillere online eller lokalt
  • Køb byer og udvikl ejendomme for at tjene penge
  • Undgå at komme i fængsel eller endnu værre - gå konkurs!
  • Erobre Europa på kapitalistisk vis og vinde spillet

Udgivelsesdato

December 2021

Udvikler

Gacha Games Kamil Kowalewski har udviklet PolyBusiness.

Platform

Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame