34.354
bedømmelser
9,0

Pixel Gun 3D-spil med blocky multiplayer-action. Hav det sjovt i dette multiplayer 3D first-person shooter-spil i blocky-stil. Hop ind i den klodset verden i et af de bedste gratis onlinespil, der findes. I dette fantastiske multiplayerspil skal du vælge en klodset figur og forsøge at samle så mange drab som muligt.

Der er en cool battle royale-spiltilstand, hvor spillerne stræber efter at være den sidste pixelerede figur, der står tilbage. Som mange skydespil bruger Pixel Gun grundlæggende FPS-kontrol - WASD-bevægelsestaster, musen til at sigte og venstreklik på museknappen til at skyde med det primære våben.

For at starte et nyt spil skal du først vælge en server - europæisk, amerikansk eller asiatisk - for at starte et nyt spil. For det andet skal du kigge på listen over tilgængelige åbne spil og vælge en passende titel med åbne pladser. Spillerne vil derefter gå ind i spillet og begynde at kæmpe.

Der er et utal af fantastiske kort at spille på. Hvert kort har et andet layout og fantastiske veje at udforske og kæmpe langs. Væn dig til de forskellige kort, og mor dig med at prøve de forskellige spiltilstande. Dette er et favoritspil for mange hardcore-spil - det er simpelt, men gameplayet er fremragende og udfordrende.

Vælg mellem ødelæggende våben som snigskyttegeværer

Spillet har et stort udvalg af pixelerede våben. Husk, at ammunitionen er begrænset, så brug den med omtanke! Følgende er nogle af de tilgængelige våben:
  • Shotgun
  • Sniper Rifle med kikkertsigte
  • Revolver
  • Light Machinegun
Vælg dit yndlingsvåben, og brug det til at slippe ødelæggelsen løs på de andre pixelerede figurer!

Kæmp på tværs af forskellige blokkeagtige kort

Pixel Gun 3D har unikke kort af forskellige former og størrelser. Kortene gør kampene interessante og giver også et element af strategi.

Giv dette spil en chance i dag og se, om du kan overleve battle royale eller den fantastiske multiplayer-spilaction. Glem ikke at prøve de forskellige skydespil, der er tilgængelige på Crazy Games også for mere FPS-sjov. Eksempler på tilgængelige kort omfatter:

  • Bro
  • Slot
  • Sammenstyrtning
Bridge er f.eks. fuld af sjov og har en stor bro midt på kortet - spillerne kan bruge den som udsigtspunkt til at skyde ned på fjender, der løber på jorden. Når du vælger en server at deltage på, kan du se, hvilket kort der i øjeblikket er i rotation.

Spillere har også mulighed for at oprette deres egne servere med adgangskodebeskyttelse - det betyder, at du kan øve dig med dine venner, før du går med i et multiplayer-spil og slipper dine nye færdigheder løs på fjenderne! Giv dette fantastiske pixelerede skydespil en chance i dag!

Platform

Webbrowser

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame