Ping Pong Chaos

16.675
bedømmelser
8,7

Ping Pong Chaos er et kaotisk spil til 2 spillere fra udvikleren af Rooftop Snipers! Gør dig klar til at træde ind i en vanvittig verden og spille vanvittige ping pong kampe mod computeren eller mod dine venner!

Dit mål er at ramme bolden og få den til at lande på modstanderens side. Hver runde har et andet kort, en anden bold og tilfældige effekter. Du vinder en kamp, når det er lykkedes dig at score 5 gange. Men hold fast, så nemt er det ikke! Kontrollen er meget kaotisk, og det er meget svært at ramme bolden. For ikke at nævne, at du ikke må røre dommerbordet, ellers får din modstander point.

Spil solo mod en bot eller sammen med dine venner i lokal multiplayer mode. Du kan også oprette din egen turnering med op til 8 venner på en gang! Eller hvis du ønsker at gøre spillet mere personligt, kan du gå til tilpasningsmenuen og tilpasse kortet. Hav det sjovt!

Udgivelsesdato

Spillet blev oprindeligt udgivet i september 2017. Spillet er blevet opdateret til at bruge Unity 2020, som understøtter spil i mobile browsere siden oktober 2020!

Funktioner

  • Chaotisk kontrol
  • Spil med op til 8 venner
  • Mange tilpasningsmuligheder

Udvikler

Ping Pong Chaos er udviklet af New Eich Games.

Platforme

Spillet er tilgængeligt som et webbrowser-spil (desktop og mobil) og som en iOS-app.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame