Logo CrazyGames.com

Pet Connect

Bedømmelse:
8,3
(673 stemmer)
Udgivet:
november 2017
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Pet Connect er et gratis puslespil, hvor du skal forbinde kæledyr for at slippe dem fri. Spillet følger regler, der minder om mahjong, og der er 50 niveauer. Brug hints, hvis du sidder fast, for at afsløre et muligt træk. Vær også opmærksom på tiden - du skal gennemføre niveauerne, inden tiden løber ud!

Hvordan man spiller

Gennem introduktion

Pet Connect letter dig ind i spillet med enkle indledende niveauer. I disse niveauer lærer du de grundlæggende regler for mahjong. Du kan kun matche to fliser af samme type, og du kan ikke forbinde dem, hvis andre fliser blokerer dem.

Pet Connect indeholder 50 niveauer, der langsomt bliver mere udfordrende ved at øge antallet af kæledyr på brættet. Når du gennemfører et trin, bliver du belønnet med en score, inden du går videre til den næste tavle med kæledyr. Der er fugle, frøer, ponyer, grise og mange flere søde kæledyr at matche!

Hinvisninger til at hjælpe dig

Hvis du går i stå, kan du bruge tips ved at klikke på tryllestavsknappen i venstre side. Brug dem kun, når du er gået i stå, da de er begrænsede i antal. Du får et ekstra hint for hvert afsluttet niveau. Pet Connect er et sjovt og simpelt mahjong-spil, der er godt for spillere i alle aldre.

Mere spil som dette

Hvis du nyder at spille spil, der følger regler, der ligner mahjong, kan du gennemse vores mahjong og connect spil for mange flere. Andre sjove spil i denne kategori omfatter Snack Mahjong, Onet World og Simpsons Mahjong.

Funktioner

  • Forbind forskellige søde kæledyr
  • Nemt for børn at spille
  • 50 sjove puslespil
  • Spil gratis

Udgivelsesdato

November 2017

Platforme

  • Desktop-browser
  • Mobilbrowser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame